Oyuncu Beral Kotan İki Dizinin Birden Kadrosuna Katıldı

Oyuncu Beral Kotan İki Dizinin Birden Kadrosuna Katıldı
Genç oyuncu Beral Kotan bu sezon iki diziyle birden seyircinin karşısında yer alacak. Oyuncu Atatürk dizisi ve Bir Küçük Günışığı adlı dizide rol alacak.

İnternet yayın platformlarının yayına başlamasıyla birlikte oyuncular için yeni ve güçlü bir Pazar daha oluşmuş oldu. Tiyatro, sinema ve televizyon sektörü derken şimdi de yayına başlayan internet yayın platformları oyunculuk ve bağlı sektörler için güçlü bir Pazar olarak ortaya çıktı. Böyle olunca da oyuncular hem televizyon kanalları hem sinemalar ve hem de internet yayın platformlarında hazırlanan projelerde yer almaya ve üstelik aynı anda yer almaya başladılar. Son dönemlerin yakışıklı ve başarılı oyuncularından biri olan Beral Kotan’da bu oyunculardan biri. Genç oyuncu hem internet yayın platformu ve hem de televizyon kanalında yayınlanacak bir dizide aynı anda rol alacak. Başarılı oyuncunun iki proje içinde bu yaz setlerde yer alması ve tabir yerindeyse o setten o sete koşması bekleniyor.

İki Dizide Birden Oynayacak

Genç ve başarılı oyunculardan biri olan ve sektöre hızla giren ve garantili adımlarla yükselişini sürdüren oyuncu Beral Kotan bu sezon biri dijital biri televizyon kanalı olmak üzere iki farklı projede aynı anda rol alacak. Genç oyuncu Disney Plus’ta 2023 sezonunda yayınlanacak olan ve özel olarak hazırlanan Atatürk dizisi ile Atv ekranlarında yayınlanacak olan Bir Küçük Gün Işığı adlı dizide rol alacak. Atv’de ekrana gelecek olan Bir Küçük Gün Işığı adlı diziyi Nazlı Heptürk kaleme alıyor ve Emre Kabakuşak dizinin yönetmen koltuğunda oturuyor. Dizide Seray kaya, Berk Oktay, Esra Dermancıoğlu, Tuğçe Açıkgöz gibi oyuncular yer alıyor. Öbür taraftan 03 Medya tarafından hazırlanan Atatürk Dizisi de Disney Plus’ta yayınlanacak ve Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Kuruluş yıldönümünde seyirciyle buluşacak. Dizide birbirinden ünlü isimler yer alırken Beral Kotan Ömer Naci karakterine hayat verecek.

Beral Kotan Kimdir?

Son dönemin öne çıkan oyuncularından biri olan ve her geçen gün yükselişini sürdüren başarılı ve genç oyuncu Beral Kotan 1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından İzmir Dokuz Üniversitesi Güzel sanatlar fakültesi Oyunculuk bölümünden mezun olmuştur. Daha sonra tiyatro oyunlarında yer alan oyuncu televizyon sektörüne girmiştir. Oyuncu bugüne kadar Abdülhamit Belgeseli, Çarpışma ve Menajerimi Ara adlı yapımlarda rol almıştır.

02-07-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar