Yalı Çapkını'nın Seyran’ı Afra Saraçoğlu kimdir?

Yalı Çapkını'n Seyran’ı Afra Saraçoğlu kimdir?
Star Tv ekranlarının Cuma akşamları yayınlanan başarılı ve reytingi yüksek yapımı Yalı Çapkını’da Seyran karakterini canlandıran Afra Saraçoğlu kimdir?

Son iki sezona damgasını vuran ve Star Tv ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisi Cuma akşamları seyirciyle buluşuyor. OGM Pictures tarafından hazırlanan ve ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden televizyona uyarlanan dizi geçtiğimiz sezonun en flaş yapımları arasında yer almayı başarmış ve ikinci sezon için onay almıştı. Bu sezon da yayınına aynı başarı ile devan eden dizi Cuma akşamlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alırken dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Mehmet Barış Günger, Leyla Uslu Oter ve Ekin Akçay tarafından kaleme alınan dizinin yönetmen koltuğunda Burcu Alptekin ve Alptekin Bozkurt yer alıyor. Oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizinin başrolünde Ferit karakteri olarak Mert Ramazan Demir, Seyran karakteri olarak Afra Saraçoğlu ve Halis Ağa karakteri olarak da Çetin Tekindor yer alıyor. Dizide yer alan Afra Saraçoğlu ise seyirci tarafından en çok sevilen isimlerden biri olarak dikkatleri çekiyor.

Seyran kimdir?

Star Tv ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan ve ikinci sezonunda yer alan Yalı Çapkını aldığı reytinglerle kanalının ve günün en çok izlenen yapımı olma başarısını sürdürüyor. Bir dram, aşk ve gerilim dizi olarak ekrana gelen dizi gerçek bir hayat hikayesinden esinlenilmiş durumda. Dizide yer alan ve Afra Saraçoğlu’nun canlandırdığı seyran karakteri ise dizinin en çok ilgi gören karakteri durumunda. Seyran, Kazım ve Esme’nin küçük kızı olarak dizide yer alıyor. Antep’te parmakla gösterilen güzellikte bir genç kız olan Seyran eğitimli biridir ve kendi ayakları üzerinde durmanın hayallerini kurmaktadır. Merhametli, sevgi dolu ama yeri geldiğinde de güçlü biri olan seyran dizinin en zor karakterlerinden Ferit ile evlidir ve bu evlilik iki karakter özelinde tüm iki ailenin de sınavı durumundadır. Seyran ise bu evlilikte en güçlü ve ayakları yere basan karakterdir.

Afra Saraçoğlu Kimdir?

Son zamanların en başarılı ve güzel oyuncularından olan Afra Saraçoğlu, 2 Aralık 1997 yılında Balıkesir’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlayan oyuncu daha sonra aldığı oyunculuk eğitimleriyle dizi ve filmlerde yer almaya başlamıştır. Oyuncu bugüne kadar pek çok yapımda yer almıştır. Oyuncunun yer aldığı yapımlar arasında, Fazilet Hanım ve Kızları, Kardeş Çocukları, Öğretmen, Yalı Çapkını, Yeşilçam, İkinci Şans, Kötü Çocuk, İyi Oyun ve Aşk Bu mu yer almaktadır.

26-11-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar