Engin Benli Prens dizisinde

Engin Benli Prens dizisinde
Dizi ve filmlerin sevilen ve aranılan isimlerinden başarılı oyuncu Engin Benli Blu Tv’nin sevilen dizisi Prens’in kadrosuna dahil oldu.

Türk dizi ve sinema filmlerinin aranılan ve başarılı oyuncularından olan ve bugüne kadar pek çok üst düzey yapımda rol alan başarılı oyuncu Engin Benli yeni bir dizi ile sevenlerinin ve seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İnternet yayın platformu Blu Tv’de yayınlanan ve ikinci sezonuyla ekrana gelecek olan Prens dizisinde rol almak üzere anlaşan başarılı oyuncu Engin benli dizinin ikinci sezonunda Kral Olaf karakteri olarak seyirciyle buluşacak. MGX Film tarafından hazırlanan ve Giray Altınok ve Kerem Özdoğan tarafından kaleme alınan Prens dizisi Bongomia Krallığı’nın hikayesini ele alıyor. Bongomia Krallığı’nda yaşanan esprili ve eğlenceli olayları seyircinin beğenisine taşımaktadır. Dizi platformun başarılı yapımları arasında yer almakta ve ikinci sezonuyla yayınlanmaktadır.

İkinci sezon çalışmaları devam ediyor

MGX Film tarafından hazırlanan ve ikinci sezonu için çalışmaların devam ettiği Prens Dizisi internet yayın platformu Blu Tv’nin sevilen çalışmaları arasında yer almaktadır. Giray Altınok ve Kerem Özdoğan tarafından kaleme alınan Prens dizisinin ikinci sezonunda yer alacak oyuncular için görüşmeler ve çalışmalar devam ederken dizinin kadrosuna son olarak başarılı oyuncu Engin Benli dahil oldu. Daha önce Caren karakteri olarak Zeynep Tuğçe Bayat’ın da kadrosuna dahil olduğu dizinin ikinci sezon çekimlerinin çok yakın bir zamanda başlaması bekleniyor. 7 bölümden oluşacak ve Gökçen Uslu’nun yönetmen koltuğunda oturacağı dizi seyirci tarafından da merakla bekleniyor.

Engin Benli kimdir?

Dizilerin ve sinema filmlerinin sevilen ve başarılı oyuncuları arasında yer alan ve bugüne kadar pek çok yapımda rol alan ünlü isim Engin Benli, 23 Ocak 1970 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Bugüne kadar pek çok yapımda rol alan oyuncu ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuk üzerine eğitim almış ve ilk olarak tiyatro sahnelerinde yer almaya başlamıştır. Oyuncu seyirci tarafından daha çok Kanıt adlı diziyle tanınmıştır. Oyuncunun yer aldığı projeler arasında, Polis, Arka Sokaklar, Kanıt, Kırık Midyeler, Son Mektup, Poyraz Karayel, Göç Zamanı, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Koca Koca Yalanlar, Savaşçı, Diriliş Ertuğrul, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Destan, Ben Bu Cihana Sığmazam ve Yaratılan yer almaktadır.

26-11-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar