Aslı Orcan Bomba Gibi Dönüyor

Aslı Orcan Bomba Gibi Dönüyor
Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı karakterle akıllara kazınan ve dizilerin sevilen oyuncularından olan Aslı Orcan yeni dizisiyle bomba gibi dönüyor.

Bu sezon dizilerden yana umduğunu bulamayan ev ekrana yeni getirdiği dizilerin pek çoğundan reyting alamayan ve erken finalle bu yapımlarla yollarını ayıran Fox Tv yeni sezon için işi sıkı tutuyor. Yayına başlayacak olan Tetikçinin Oğlu ve Gülcemal dizilerinden büyük beklentisi olan ve bu dizilerin reytinglerde iyi sonuçlar alacağını uman kanal aynı zamanda yeni için çalışmalarını şimdiden başlattı. Kanal yönetimi ile el sıkışan ve Tims & B Yapım tarafından hazırlıkları sürdürülen yeni dizi İki Yabancı kanalın gelecek sezondaki en iddialı projelerinden biri olacak. Şu sıralar yoğun bir şekilde cast çalışmaları devam eden dizinin senaryosunu Ethem Özışık kaleme alırken dizinin yönetmen koltuğunda ise Neslihan Yeşilyurt yer alıyor. Çekimlerinin mayıs ayının başlarında başlaması beklenen dizinin başrolünde daha önce de birlikte başrol oynayan ve uyumları ile dikkat çeken Hande Erçel ve Burak Deniz yer alıyor.

Aslı Orcan İki Yabancı’da

Tims & B Yapım tarafından hazırlıkları süren ve cast çalışmalarına devam edilen yeni dizilerden İki Yabancı’nın kadrosuna bomba bir isim dahil oldu. Dizinin ünlülerden oluşan kadrosuna hikayede Burak Deniz’in canlandıracağı Kenan karakterinin çalıştığı televizyon kanalının patronu Nükhet olarak ünlü oyuncu Aslı Orcan dahil oldu. Dizide önemli ve kritik bir yerde olacak olan Nükhet’in dizinin başrolü Kenan’la olan ilişkisinin hikayenin belirleyici noktalarından olacağı belirtiliyor. Bugüne kadar pek çok yapımda rol alan Aslı Orcan’ın sevenleri de oyuncunun yeni dizisiyle ilgili oldukça mutlu oldu ve şimdiden diziyi merakla beklemeye başladı.

İki Yabancı Hikayesi ve Oyuncuları

Fox Tv’de yayınlanacak olan ve şu sıralar hazırlıkları süren yeni dizilerden İki Yabancı ormanlık alanda bulunan hayırsever bir iş insanının cesediyle başlıyor. Olayı soruşturmakla görevli Savcı Leyla (Hande Erçel) ve olayı haber yapmak isteyen Kenan (Burak Deniz) arasındaki ilişkiyi anlatacak olan dizinin kadrosunda yer alan oyuncular ise ünlü isimlerden oluşuyor. Dizide,

-          Hande Erçel (Leyla)

-          Burak Deniz (Kenan)

-          Gülçin Hatıhan (Şahende – Leyla’nın Annesi)

-          Ferudun Düzağaç

-          Cem Davran

-          Aslı Orcan (Nükhet – Kenan’ın Patronu) yer alıyor.

03-04-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar