Ruhun Duymaz dizisinin konusu ve oyuncuları

Ruhun Duymaz dizisinin konusu ve oyuncuları
Onur çok başarılı ve yakışıklı bir ajandır. Aylardır peşinde olduğu elmas kaçakçısı Civan Koral’ı yakalamak üzeredir. Bütün hazırlıklar Koral’ı yakalamak üzere yapılmaktadır.

Ruhun Duymaz disinin konusu ne? Ruhun Duymaz dizisi oyuncuları ve karakterleri kim? Dizinin yönetmeni ve senaristi kim? Dizinin yapımını ve yapımcılığını kim üstleniyor? Dizinin başrol oyuncu karakterleri nasıl? Ruhun Duymaz dizisi hakkında merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımzın içeriğinde. İşte detaylar....

Ruhun Duymaz dizisinin konusu ve oyuncuları

Yapımını 03 Medya’nınüstlendiği  Ruhun Duymaz dizisinin yapımcılığını ise Saner Ayar yapıyor. Senaryosunu Ayşe Üner Kutlu’nun kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Aytaç Çiçek oturuyor. Dizinin konusu kısaca şöyle. Onur (Şükrü Özyıldız) çok başarılı ve yakışıklı bir ajandır. Aylardır peşinde olduğu elmas kaçakçısı Civan Koral’ı (Tuğrul Tülek) yakalamak üzeredir. Bütün hazırlıklar ve araştırmalar Koral’ı yakalamak üzere yapılmaktadır. Bu operasyon için Civan Koral’ın kız kardeşi olan Hilal(Aslı Sümen) ile sevgili olur. Operasyon için sevgili olduğundan dolayı Hilal’e hep mesafeli durur ve bu durum Hilal’i içten içe çok rahatsız etmektedir. Bu arada Onur’un planı tıkır tıkır işlemektedir. Ta ki hiç tanımadığı Ece(Burcu Özberk) hayatına girene kadar. Hila’in Londra’dan gelen yakın arkadaşı Ece daha tanışır tanışmaz Onur’un bir şeyler karıştırdığından şüphelenir ve O’nun her hareketine dikkat kesilir. Daha sonra ajan Onur’un operasyonunun içine tam anlamıyla Ece düşer ve işler sarpa sarar, içinden çıkılmaz bir hale bürünür.

Dizi oyuncuları ve karakterleri

Yaz sezonunun başarılı dizilerinin başında gelen Fox Tv’nin Ruhun Duymaz dizisi oyuncuları ve karakterleri şu şekilde sıralanıyor; “Burcu Özberk - Ece Çetinel, Şükrü Özyıldız - Onur Karasu, Tuğrul Tülek - Civan Koral, Aslı Sümen – Hilal Koral, Şehsuvar Aktaş – Müfit, Zuhal Gencer – Handan, Ülkü Duru – Ayla, Mert Öner – Musti, Gamze Doğanoğlu – Melek, Kadir Polatçı – Ali, Burak Acar – Melih. Alper Türedi – Firuz, Zühal Gencer – Handan, Sena Kalıp – Elif, Gürsü Gür, Funda Kadıoğlu, Serkan Beşiroğlu.”

Dizi başrol oyuncularının karakterleri

Ece(Burcu Özberk); Ülkenin gelmiş geçmiş en iyü mücevher hırsızı. Pratik, içgüdülerine önem veren, asi ruhlu, güzel, genç bir kadın. Ailesiz olarak sokaklarda büyümüş, hayata tutunmuş ve harika yemekler yapn bir aşçı. Onur ile taban tabana zıt bir kaaktere sahip olan Ece hiç istemeselerde beraber çalışmak zorunda kalırlar.

Onur(Şükrü Özyıldız); Tertipli, düzenli, az konuşan, kuralları ve prensipleri olan genç yaşında daire başkanı olmuş bir istihbarat ajanı. Babasının izinden giderek girdiği istihbarat dairesindeki görevi onun için adeta bir kutsal. Bu kadar kurallar içinde hayatta nefes almasını sağlayan en büyük hobisi, mücevher işçiliği.

07-09-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler