Yalnız Kurt Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Yalnız Kurt Konusu ve Oyuncu Kadrosu
Yeni dizi Yalnız Kurt için hazırlıklar devam ederken oyuncu kadrosu da belli oldu. Yalnız Kurt oyuncu kadrosunda kimler var? Yalnız Kurt dizisinin konusu nedir? İşte tüm detaylar…

Ekrana gelmeye hazırlanan yeni dizi Yalnız Kurt merakla bekleniyor. Atv'de yayınlanacak Yalnız Kurt dizisi Osman Sınav imzası taşıyor. Cihan Ünal'ın başrolde olacağı Yalnız Kurt dizisi için 'Yeni Kurtlar Vadisi' tanımlaması yapılıyor.  Uzun süredir hazırlıkları devam eden Yalnız Kurt'un yayın tarihi henüz açıklanmadı. Atv ekranından seyirciyle buluşacak yeni dizi Yalnız Kurt'un tanıtım videoları ise dikkat çekmeyi başardı. Osman Sınav'ın iddialı yapımlarından biri olmaya hazırlanan Yalnız Kurt konusu ve oyuncu kadrosuyla da gözleri üzerine çevirdi. Merakla beklenen Yalnız Kurt konusu ve oyuncu kadrosu belli oldu mu?

Yalnız Kurt konusu nedir?

'Yeni Kurtlar Vadisi' olarak yorumlanan Yalnız Kurt dizisi Türkiye'nin yakın tarihindeki önemli olayları ekrana taşıyacak. Yalnız Kurt konusunu oluşturacak olaylar güçlü bir senaryoyla ekrana gelmeye hazırlanıyor. Yalnız Kurt, yakın tarihe ışık tutacak, darbeleri, cinayetleri, ihanetleri, terör ve anarşi olaylarını başarılı oyuncu kadrosu ile seyirciyle buluşturacak. 'Golyat'a karşı verilen mücadelenin nefes kesen anları ekrana taşınırken ödenen bedeller tüm çıplaklığı ile ortaya çıkacak. Deli Yürek, Kurtlar Vadisi gibi televizyon klasiği haline gelen yapımların da sahibi Osman Sınav yep yeni bir proje ile yine ekranda olacak. Çağatay Tosun'un yönetmen koltuğunda oturduğu Yalnız Kurt senaryosunu Murat Koca ve Ali Alper Erze yazıyor.

Yalnız Kurt oyuncu kadrosunda kimler var?

Yeni dizi Yalnız Kurt tanıtımları ile heyecanlandırırken oyuncu kadrosu da dikkat çekiyor. Uzun zamandır Türkiye'de olmayan Cihan Ünal Yalnız Kurt çekimleri için İstanbul'a gelmişti. Başrolde Cihan Ünal'ın olduğu Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosunda başarılı oyuncular yer alıyor. Titiz bir çalışma ile hazırlanan Yalnız Kurt castı büyük oranda tamamlandı. Yalnız Kurt oyuncu kadrosunda, Cihan Ünal, Hasan Deniz Yaran, Kürşat Alnıaçık, Damla Colbay, Polat Bilgin, Yaprak Medine, Gökhan Soylu, Murat Han, Deniz Evin yer alıyor. Sinegraf tarafından Atv için hazırlanan Yalnız Kurt dizisinin yayın tarihi ise merakla bekleniyor.

10-12-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar