Yaren Leylek Filminin İlk Kareleri Yayınlandı

Yaren Leylek Filminin İlk Kareleri Yayınlandı
Adem Yılmaz ile bir leyleğin 12 yıl süren sıra dışı arkadaşlığını konu alan ve Buğra Gülsoy’un başrolünde yer aldığı Yaren Leylek filminin çekimleri tamamlandı.

Bu sezon sete çıkan ve çekimleri tamamlanan sinema filmlerine bir yenisi daha eklendi. Konusu ve içeriği ile diğer tüm yapımlardan ayrılan Yaren Leylek adlı film sektörde de büyük merak uyandırdı ve seyirci tarafından da merakla beklenen yapımlar arasında yerini aldı. Bursa’nın Karacabey ilçesinde çekimleri yapılan ve kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı filmin konusu gerçek ve yaşanmış bir olaya dayanıyor. Bir kuş ile bir insanın sıra dışı dostluğunu anlatan ve geçtiğimiz dönemlerde haberlere de konu olan hikaye Sev Yapım tarafından beyaz perdeye aktarılıyor. Senaryosunu Arzu Yurtseven’in kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda Onur Uzun’un yer aldığı Yaren Leylek adlı filmin çekimleri haftalar önce başlamıştı. Yaklaşık 6 hafta süren çekimlerin tamamlanmasıyla filmden ilk karelerde magazin basınında yayınlanmaya başlandı.

12 Yıllık Dostluk

Bursa’nın Karacabey İlçesinde balıkçılık yapan Adem Yılmaz ve bir leyleğin 12 yıllık dostluğunu anlatan Yaren Leylek adlı filmin çekimleri tamamlandı. Tam 12 yıl boyunca her göç mevsiminde buluşan Adem Yılmaz ile Yaren Leylek adını verdiği leylek haberlere konu olmuş ve bu dostluk uzun süre gündemde kalmıştı. 12 yıl boyunca yaşanan bu karşılaşma ve birlikte olma hikayesini film olarak yapmak isteyen Sev Yapım harekete geçti. Senaryosunu Arzu Yurtseven kaleme aldığı filmin tüm hazırlıkları tamamlandıktan sonra çekimler Karacabey ilçesinde başladı. Onur Uzun’un yönetmen koltuğunda oturduğu filmin çekimleri tamamlandı ve film kurgu aşamasına geçti. Bu yılın son haftalarında ya da yeni yılın ilk haftalarında sinema severlerle buluşacak Yaren Leylek adlı filmde birbirinden ünlü isimler yer aldı.

Yaren Leylek Oyuncuları Kim?

Sev Yapım tarafından hazırlanan ve yakında sinema severlerle buluşacak olan ilginç hikayesiyle dikkatleri çeken Yaren Leylek adlı filmde birbirinden ünlü isimler yer aldı. Filmin başrolünde başarılı oyuncu Buğra Gülsoy Adem Yılmaz karakteri olarak yer alırken filmin diğer oyuncuları arasında ise

-          Seçkin Özdemir

-          Hande Doğandemir

-          Azra Aksu

-          Emir Ali Doğrul

-          Atahan Çatalbaş

-          Meral Çetinkaya

-          Tarık Papuçcuoğlu

-          Murat Kılıç

-          Cenk Gürpınar

-          Kıvanç Talu

-          Işınsu Zırh ve

-          Ayfer Tokatlı yer alıyor.

30-08-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar