Yargı 17. Bölüm İzle

Yargı 17. Bölüm İzle
Kanal D ekranlarında her Pazar akşamı yayınlanan ve yüksek reytingler alan Yargı dizisi 23 Ocak Pazar akşamı 17. Bölümü ile ekranlara gelecek. Yargı 17. Yeni bölüm canlı izle

Kanal D’nin Ay Yapım imzalı bu sezonun en iyi yapımlarından olan Yargı her Pazar akşamı seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Dizi muhteşem senaryoları ile ekrana gelirken, izleyici tarafından her Pazar sabırsızlıkla bekleniyor. Aile içi güven kavramını masaya yatıran Yargı reytingleri ile de kanalının ve yapımcısının yüzünü güldürüyor. Son olarak geçtiğimiz pazar akşamı 16. Bölümüyle ekrana gelen Yargı dizisinden sürpriz bir hamle geldi. Dizi henüz yayının üstünden bir gün geçmesine rağmen yeni bölüm fragmanını yayınlayarak adeta seyirciyi pazara kadar merak içinde bırakmayı başardı. Dizi başladığı günden itibaren Ilgaz, Celil arasında ne zaman yakınlaşma olacak diye bekleyen dizi severleri sonunda muratlarına erdi. Ceylin ve Ilgaz’dan ilk öpüşme geldi. Yargı yeni bölüm full Hd izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın. Yargı 17. Bölüm izle


Yargı 17. Bölüm İzle. Yargı Yeni Bölümde Neler Olacak?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisi, sezonun en iddialı projesi olurken başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu yer alıyor. Yargı dizisinin 23 Ocak 2022 akşamı yayınlanacak olan bölümünde Ceylin ve Ilgaz aşkı alevleniyor.

Yargı yeni bölümde; Ilgaz’ın yönlendirmeleriyle, Engin’in öldüğü geceye ait detayları hatırlamaya başlayan Ceylin için artık bazı şeyler netleşmeye başlamıştır. Ilgaz’ın desteğini de iliklerine kadar hisseden Ceylin güç toplar. Ancak Engin’i öldüren kişinin kim olduğu hala gizemini korumaktadır. 

Ceylin hatırladıklarını en önemlisi de o kişinin bir kadın olduğunu Pars’a anlatır. Pars ise tüm tarafsızlığıyla soruşturmayı derinleştirir. Neva ve Laçin Pars tarafından sorgulanır. Şüpheleri Ceylin üzerinden kaldıracak ipuçları ortaya çıktıkça Ilgaz, Ceylin’in masumiyetine giden yola kendinden emin adımlarla çıkmak ister. Ancak, onu büyük engeller beklemektedir.

Oğlunun dosyasını gittikçe karıştıran ve Ceylin lehine olan deliller, Yekta’nın iyice saldırganlaşmasına sebep olur. Seda, Merdan’ın verdiği görevi yerine getirmek için Yekta’ya yakın dururken, Çınar ise yine risk alarak Serdar’la hareket etmeyi kabul eder ve tehlikeli bir plana dahil olur. Üstelik bu sefer yalnız değildir.
Ne zaman düşseler daha güçlü kalkabilmek için birbirlerine ihtiyaç duyduklarını fark eden Ilgaz ile Ceylin için ufukta yeni bir yol görünmektedir. Ancak bu sefer daha büyük kararların gölgesinde uzanan bu yol, onları yeni bir eşiğe taşımak üzeredir.

Diğer taraftan Ceylin, Ilgaz’ın istifa ettiğini öğrenir. Bu duruma çok sinirlenen Ceylin, Ilgaz’a tepki gösterir. Yargı yeni bölüm tüm merak edilenlerle bu akşam ekranlara gelecek. Engin’in katili kim? Ceylin ve Ilgaz’ın arasında neler olacak?

Yargı 16. Bölümde Neler Yaşanmıştı?

Pek çok yaralı kadınla hapishanede bir arada kalmak zorunda olan Ceylin, bir yandan cinayeti hatırlamak için uğraşırken, bir yandan bu kadınların hikayesine de kayıtsız kalamamaktadır.   

Ilgaz savcılıktan istifa ettikten sonra Ceylin’i hapisten kurtarmak için bütün gücünü kullanır. Topladığı delillerle sonunda eski nişanlısı Hakim Neva’nın huzuruna çıkar ve Ceylin’in tutuksuz yargılanması için savunma yapar. Buna karşılık savcı Pars aksi yönde iddiada bulunur ancak Hakim Neva, Ceylin’in tutuksuz yargılanması için karar verir. 

Oğlunu öldürdüğüne dair tüm delillerin Ceylin’i gösterdiğine inanan Yekta Tilmen, Ceylin ve etrafı için tüm varını yoğunu ve de arkasındaki adalet ordusunu göreve çağarmıştır. Kendi inandığı adaleti sağlamak uğruna, herkesi karşısına almak pahasına da olsa hamle yapmaktan çekinmeyecektir.

Hapisten çıkan Ceylin, Ilgaz’ın kollarına atlarken ikili arasında sıcak anlar yaşanır. Sonunda Ceylin ve Ilgaz Ceyin’in evinde akşam yemeğine katılırlar. İkili bu sıralarda birbirine karşı yakınlaşmaya başlar. Ancak Ceylin, Ilgaz’ın savcılıktan ayrıldığını henüz bilmemektedir. 
Yargı dizisi 17. Yeni Bölümü ile 23 Ocak Pazar Saat: 20.00’de Kanal D ekranlarında…

23-01-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar