Yargı 20. Bölüm İzle

Yargı 20. Bölüm İzle
Yargı 20. Bölüm İzle; 13 Şubat Pazar akşamı 20. Bölümüyle ekrana gelen Yargı dizisinin yayınlanan 20. Bölümünü tek parça ve ful izlemek için detaylar haberimizde!

Yargı 20. Bölüm İzle; Başrollerinde Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Mehmet Yılmaz Ak, Uğur Aslan ve Ali Seçkiner Alıcı’nın rol aldığı Yargı bu akşam saat 20.00’da 20 yeni bölümüyle Kanal D’de ekranlara geliyor. Bu sezon başlayan ve Ay Yapım tarafından hazırlanan sezonun en başarılı yapımlarından olan Yargı her Pazar akşamı seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Dizi bir polisiye gerilim olarak hazırlanırken her hafta dizide seyirciyi tam anlamıyla ters köşe eden gelişmeler yaşanıyor. Özellikle son bölümlerde seyircinin de istediği yönde gelişmeler yaşanan Yargı’da hikayenin seyirciyi etkilemesi ve bu sezon en başarılı projelerden olması ayrıca reytinginin de yüksek olması hem kanalı hem de yapım şirketini oldukça mutlu etmiş durumda. Bu akşam 20. Bölümüyle ekrana gelecek Yargı’nın yeni bölüm yayın saati 20.00. 

Yargı Son Bölümde Neler Yaşandı?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Ay yapım tarafından hazırlanan bu sezonun en çok sevilen yapımlarından Yargı seyirciyi ekrana bağlamayı başarıyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Ilgaz ile Ceylin, Ilgaz’ın avukat olarak aldığı ilk işte başarılı olmuşlardır. Öbür taraftan Ceylin’in davasında da büyük gelişmeler yaşanır ve Savcı pars dava hakkında iddianamesini hazırlar. Bu olay davanın seyri ve Ceylin’in geleceği için çok önemlidir. 

Yargı 20. Bölümde Neler Yaşanacak?

Ay Yapım tarafından hazırlanan ve sezonun başarılı yapımlarından olan Yargı bu akşam 20. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. Her hafta heyecanlı sahnelerle ekrana gelen ve seyirciyi her seferinde ters köşe yapmayı başaran dizinin bu akşam ekrana gelecek 20. Bölümünde Ceylin’in davasında hazırlanan İddianame herkesi şoke etmiştir. Ceylin adeta her şeyi kaybettiğini düşünürken hemen yanında olan Ilgaz onu bu durumdan kurtarmak için her şeyi yapacaklarını belirtir. Ceylin buna inanmasa da Ilgaz bu işin üstesinden gelmeye kararlıdır. Öbür taraftan savcı Pars ise adaletin gerçekleşmesi için elinden geleni yaparken peş peşe darbeler yiyecektir. Bu arada emniyette kriminal büroda olduğuna inanılan köstebeği bulmak için büyük bir çabaya giren Metin Amir ve Eren Komiseri sürpriz gelişmeler beklemektedir. Ekranların sevilen yapımlarından olan yargı bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. 

 

13-02-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar