Yargı 19. Bölüm İzle

Yargı 19. Bölüm İzle
Yargı 19. Bölüm İzle; 6 Şubat Pazar akşamı 19. Yeni bölümüyle ekrana gelen Yargı dizisinin yayınlanan 19. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Yargı 19. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Mehmet Yılmaz Ak, Ali Seçkiner, Uğur Aslan ve Başak Gümülcinelioğlu’nun rol aldığı Yargı bu akşam 19. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Bu sezonun flaş yapımlarından olan ve Pazar akşamlarına damgasını vuran Yargı Ay Yapım tarafından hazırlanıyor. Adalet ve hukuk üzerine bir hikayeyi aşkla harmanlayarak seyirciye aktaran dizinin her bölümü ilgiyle ve dikkatle takip ediliyor. Özellikle genç kitle tarafından Ceylin ve Ilgaz aşkı için seyredilen dizi ilginç konusu ve hazırlanış formatı itibariyle reytinglerde başarıya ulaşmış durumda. Her an her şeyin olabileceği ve her an herkesin suçlu ya da masum olabileceği dizi aynı zamanda Kanal D’nin de en başarılı yapımları arasında. Bu akşam 19. Yeni bölümüyle ekrana gelecek dizide seyirci yine gerilimi, aşkı ve macerayı birlikte yaşayacak.

YARGI SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Ay Yapım imzasını taşıyan ve bu sezon televizyonlarda başlayan diziler arasında en iyi reyting yapan yapımlardan biri olan Yargı her hafta seyirciyi ekrana bağlamayı başarıyor. Son bölümde Ilgaz ve Ceylin arasında tatlı atışmaların yanında Ilgaz’ın ilk davasını alması ve bunu Ceylin’in zorlaması ve emrivakisiyle alması ikiliyi zor durumda bıraktı. Öbür taraftan Engin’in öldürülmesinde ele geçirilen deliller cinayeti kimin işlediğine adım adım yaklaşılmasını sağladı.

Yargı 19. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Kanal D’nin bu sezon başlayan flaş yapımı Yargı Pazar akşamlarını renklendirmeye devam ediyor. Dizinin bu akşam ekrana gelecek bölümünde Ilgaz ve Ceylin’i zor anlar beklemektedir. Ilgaz ve Ceylin üzerlerine atılan çamurları temizlemek için yargı yoluna başvururken ne yazık ki bu sandıkları kadar kolay olmayacak ve Ilgaz aklanmaya çalıştıkça etrafında kurulan düşman çemberi daha da net hale gelecektir. Bu arada Ilgaz ve Ceylin cephesinde de saflar net bit şekilde belirmeye başlamıştır. Artık mücadelede saflar çok nettir. Öbür taraftan Ilgaz Ceylin’in masumiyetini ispat etmeye çalıştıkça karşısında yer alan Yekta da tam aksini ispat etmeye çalışmaktadır. Yekta hem oğlunun katilini bulmaya çalışmakta hem de eşi tarafından kandırılmanın acısını yaşamaktadır. Adalet terazisi şaşmayan Savcı pars ise hem kardeşiyle hem de üzerine aldığı dosyalarla sınanmaktadır. Elinden geleni yapsa da zaman zaman o da isyan etme noktasına gelmektedir. Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Pazar akşamlarının sevilen dizisi olan Yargı bu akşam saat 20.00’da 19. Bölümüyle Kanal D’de.

06-02-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar