Yargı Dizisi 2. Sezonda Final Mi Yapacak? Şok İddia!

Yargı Dizisi 2. Sezonda Final Mi Yapacak? Şok İddia!
Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı için şok bir iddia gündeme bomba gibi düştü. Reytingleri yüksek dizinin bu yıl 2. Sezonu ile final yapacağı konuşuluyor. Yargı 3. Sezon yok mu?

Başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun paylaştığı ilk bölümü ile geçtiğimiz sezon 19 Eylül 2021 tarihinde Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisi bu yıl final mi yapacak? Geçtiğimiz sezon yüksek reytinglere imza atan TRT1’in Teşkilat dizisi ile reytinglerde yarışan Yargı 29 Mayıs 2022 tarihinde 34. Bölümü ile sezon final yapmıştı. Tüm sezon heyecanı aksiyonu hiç bitmeyen dizi, katilin kim olduğunu izleyicinin de sorguladığı ve içinde dram, polisiye, hukuk ve psikolojik durumları da içeren konusuyla adeta seyirciyi ekrana kilitlemeyi başardı. Sezon finalinde bomba gibi şaşırtıcı bir bölüm ile yaz arasına girdi. Ancak dizi 3 aylık arada bile seyircinin sabırsızlanarak Yargı ne zaman başlayacak? bir an önce başlasın istekleri ile geçti. 18 Eylül 2022 tarihinde 2. Sezonu ile ekranlara gelmeye başlayan Yargı dizisi yine çok ilginç bir bölüm ile başlangıç yaptı. 6 ay sonrası 6 ay öncesi verilen dizide düğümler çözülemedi, henüz yeni başlayan dizide aydınlanması beklenen birçok konu var. Yine yüksek reyting oranları ile başlayan Yargı dizisi için hiç beklenmedik bir iddia ortaya atıldı. Başarılı senaryosu ve oyuncu kadrosu ile yıllarca süren birçok yapım gibi süreceğine inanılan dizinin bu sezon final yapacağı gündeme bomba gibi oturdu. Yargı dizisi 2. Sezonda final mi yapacak? Bu sezon son mu? Yargı 3. Sezon yok mu? İşte merak edilenler ve o iddia…



Yargı Dizisi 2. Sezon Son Mu?

Ay yapım imzalı dizinin yönetmen koltuğunda Ali Bilgin otururken, senaryosunu güçlü kalemi ile Sema Ergenekon yazıyor. Dizi Sema Ergenekon’un tahminleri zorlayan senaryosundan dolayı izleyici tarafından büyük ilgi görüyor ancak dizinin bu sezon sonunda final yapacağı gündem oldu.

Ünlü televizyon eleştirmeni Sina Koloğlu Yargı dizisi ile ilgili yaptığı bir paylaşımla dizi severleri çok üzdü. İzleyicinin büyük hayal kırıklığına uğradığı o bilgide şunlar yazıyordu:

‘’Bir başka merak ettiğim dizi #Yargı. 35. bölümü ile yeni sezona merhaba dedi. Güvenilir bir kaynağa sordum diyeyim. ‘Tadında bırakalım diye düşünüyoruz’ cevabını aldım.’’

Sina Koloğlu ülkemizdeki önemli TV eleştirmenlerinden biri, dizi ve TV programlarıyla ilgili son gelişmeleri, bazı kulis bilgilerini paylaşan ve bu konuda güvenilir isimlerin başında geliyor. Kaynaklarının bu kez de güvenilir olduğunu vurgulayarak sosyal medya paylaşımında, Yargı dizisi ile ilgili son aldığı duyumu yukarıdaki sözleri ile açıkladı.

Yargı Dizisi 2. Sezonu ile Biter Mi? 3. Sezonu Var Mı Yok Mu?

Kerem Çatay’ın yapımcılığında 2. Sezonu ile ekranlara gelmeye devam eden Yargı dizisi, geçtiğimiz sezon ‘6 ay sonra’ ibaresi ile Ceylin’in Ilgaz’ı öldürme şüphesiyle tutuklanacağı, olayların hiç umulmadık bir yere gitmesi ile sezon finali yapmıştı. Ceylin’in elindeki bıçak ve üzeri kanlı haliyle Eren’in tutukladığı ve Ilgaz’ın öldüğünü öğrendiğinde şoka giren Ceylin ‘’Ben başkasını öldürdüm’’ sözleri ile yaz arasına girmişti.

2. sezonda Ceylin ve Ilgaz’ı o noktaya neyin getirdiğinin gizemi yavaş yavaş senaryonun akışı ile ve izleyicinin çözmeye çalışması ile sürecek dizide, eleştirmen Sina Koloğlu’nun da aldığı kulis bilgisine göre hikaye de bu gizemin çözülmesi ile bitecek.

Yargı dizisinde görülen o ki, hikayenin de izleyicinin de fazla tadını kaçırmadan senarist ve yapımcı final yapma kararı içerisinde. Dizi 2. Sezonda bitecek gibi gözüküyor. TV de birçok dizi final yapma kararından istikrarlı reyting oranlarından sebep ya da reytinglerin bir bölümden sonra artması ile finalden dönüp devam etme kararı almıştı. Yargı dizisi 3. Sezon var mı yok mu bilinmez ama bu reytinglerini sezon sonuna kadar koruyabilirse, devam etme kararı da sürpriz olmayacaktır! 

26-09-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar