Prestij Meselesi Filminde Biran Damla Yılmaz Mahsun Kırmızıgül'ün Eşini Canlandıracak

Prestij Meselesi Filminde Biran Damla Yılmaz Mahsun Kırmızıgül'ün Eşini Canlandıracak
Dev bir oyuncu kadrosuna sahip olan ve merakla beklenen Prestij Meselesi sete çıktı. Filmde güzel oyuncu Biran Damla Yılmaz Mahsun Kırmızıgül’ün ilk eşine hayat verecek.

Sektörde şu sıralar en çok konuşulan ve çekimlere başlayan Prestij Meselesi Filmi Mahsun Kırmızıgül tarafından hazırlanıyor. Bugüne kadar birbirinden başarılı pek çok sinema filmine imza atan ünlü isim şimdide bir zamanlar bünyesinde bulunduğu ve zamanında en popüler isimleri kadrosuna katan ve müzik sektörüne yön veren ve damga vuran Prestij Müzik’in ilk yıllarını anlatan Prestij Meselesi adlı filmi hazırlıyor. Kadrosunda ünlü isimleri bir araya getiren Mahsun Kırmızıgül’ü bu filmde oğlu Mahmut Kırmızıgül canlandıracak. Geçtiğimiz zamanda oyunculuk eğitimleri alan ve Mahsun Kırmızıgül’ün 90’lı yıllardaki haline benzemeye çalışan Mahmut Yıldırım’ın performansı şimdiden merak edilmeye başlandı. Öbür taraftan filmle anlaşan sektörün başarılı ve güzel oyuncularından Biran damla Yılmaz’ın filmde hangi karaktere hayat vereceği de ortaya çıktı.

Mahsun Kırmızıgül’ün Eski Eşine Hayat Veriyor

Dizi ve sinema sektörünün son zamanlarda adı üst düzey yapımlarla geçen ve yer aldığı projelerdeki başarısıyla her geçen gün daha da yıldızlaşan ünlü oyuncu Biran Damla Yılmaz’ın Prestij Meselesi filminde canlandıracağı karakter belli oldu. Ünlü oyuncu filmde Mahsun Kırmızıgül’ün ilk eşi Gölgem’e hayat verecek. Prestij Müzik’in ilk kurulduğu yıllar olan 1990’lı yılları ve müzik sektörünü, Prestij Müzik’in kuruluşunu ve genç ve ünlü şarkıcıları bünyesine toplamasını anlatacak filmin çekimleri ise başladı. Mahsun Kırmızıgül’ün “senaryosunu Allah yazdı” ifadelerini kullandığı filmde birbirinden ünlü isimler yer alıyor.

Prestij Meselesi Oyuncu Kadrosu

Çekimlere başlayan ve merakla beklenen Prestij Meselesi Filmi sektörde heyecan yaratmaya devam ediyor. 1990’lı yılların müzik sektörünü anlatacak filmde birbirinden genç ve başarılı isimlerle usta isimler yan yana geliyor. Filmde

-          Erkan Petekkaya

-          Engin Hepileri

-          Aslıhan Güner

-          Erdal Özyağcılar

-          Zafer Ergin

-          Nursel Köse

-          Şebnem Bozoklu

-          Celil Nalçakan

-          Bülent Emrah parlak

-          Melek Baykal

-          Necmi Yapıcı

-          Murat Han

-          Levent Sülün

-          Durul bazan

-          Eser Yenenler

-          Rahmi Dilligil

-          Melisa Döngel

-          Meltem Tüzüner

-          Mahmut Kırmızıgül (Mahsun Kırmızıgül)

-          Onur Gözeten (Özcan Deniz)

-          Ali Erkin Acır (Haluk Levent)

-          Kemal Başbuğ (Erşan Başbuğ) yer alıyor.

26-09-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar