Yargı Dizisinin Engin'ine Katil Diye Bağırıyorlar. Onur Durmaz Dönüp Bakıyor..

Yargı Dizisinin Engin'ine Katil Diye Bağırıyorlar. Onur Durmaz Dönüp Bakıyor..
Kanal D ekranlarının Yargı dizisinin yakışıklı oyuncusu Onur Durmaz özel hayatında kendisine katil denildiğini röportajında dile getirdi.

Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in yer aldığı Kanal D ekranlarının en sevilen dizisi Yargı’nın dikkat çeken oyuncularından Onur Durmaz Tv100'de röportaj verdi. Engin karakteri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran yakışıklı oyuncu Onur Durmaz, en çok konuşulan karakterlerden biri oldu. Engin n karakterini kusursuzca canlandıran oyuncu dışarda da insanlardan çok güzel tepkiler aldığını dile getirdi.

Yakışıklı oyuncu Onur Durmaz, sosyal medya platformları üzerinden gelen yorumlardan da memnun olduğunu anlattı. Onur Durmaz gelen yorumlar için “Çok güzel tepkiler geldi. Abartmıyorum binlerce mesaj geliyor. Birçoğuna cevap veremiyorum. Kötü bir karakteri oynamak bazen zor bir şey olabiliyor. Böyle bir ön yargıya sahiptim. Kesinlikle aradaki ayırımı çok güzel yaptı seyirci. Her gün çok güzel mesajlarla uyanmak çok güzel bir şey.” ifadelerini kullandı.

İnsanların sokakta kendisini gördüğü zaman ‘katil’ diye bağırdıklarını ifade eden yakışıklı oyuncu kendisinin de istemsiz olarak dönüp baktığını ve insanların bu sözü gülerek söylediğini  Tv100 de anlattı. Başarılı oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Onur Durmaz her dışarı çıkışında 3-5 kişiyle bu konuyu konuştuğunu ifade etti. Genç oyuncu Onur Durmaz, “İnsanların yorumlarını birinci ağızdan dinlemeyi çok seviyorum. Herkes kendi teorilerini anlatıyor, inanılmaz değişik teoriler de var” dedi.

Yargı dizisinde avukat kimliği ile yer alıp Ceylin karakterinin en yakın arkadaşı olarak yer alırken, aslında İnci'nin katili Engin'dir. Cinayet çözülürken beklenmedik bir şekilde Engin'in ölümü tüm dengeleri değiştirdi. Pınar Deniz'in hayat verdiği Ceylin karakterinin Engin’i öldürdüğü şüphesi ile hapse girdi. Engin karakterinin ölümünü kabullenemeyen ve hala yaşadığına inanan bir izleyici kitlesi de mevcut. Onur Durmaz dizinin yeni bölümlerini seyirciler kadar heyecanla ve merakla beklediğini dile getirdi. Engin karakterine hayat veren Onur Durmaz, tv100’deki röportajında diziden artık uzaklaşmış hissini verse de Engin’in konusu Yargı dizisinde büyük bir bilmeceye dönmüş durumda. Onur Durmaz bu ortamı bozmak istemeden çok dikkatle konuştu. Yeni bölümde neler olacağı merakla beklenen Yargı her pazar akşamı Saat 20.00 de Kanal D ekranlarında olmaya devam edecek.

10-01-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar