10 Ocak Pazartesi Yasak Elma, Üç Kuruş ve Kalp Yarası Dizileri Var mı?

10 Ocak Pazartesi Yasak Elma, Üç Kuruş ve Kalp Yarası Dizileri Var mı?
Televizyon ekranlarının en çok rekabet yaşanan günü olan pazartesi akşamında dizilerin yeni bölümü yayınlanacak mı? Diziler yeni bölümleriyle ne zaman ekrana gelecek?

Televizyon kanalları şu son günlerde yayın akışı oluşturmakta tam anlamıyla zor zamanlar geçiriyorlar. Televizyonların en çok seyredilen ve en çok reklam alan yapımı olan diziler ne yazık ki yayın akışlarında yer almıyor. Başlarda yeni yılın girmesiyle birlikte yayınına yeni reklam tarifeleri için ara veren diziler bu aranın ardından da koronavirüs tehdidiyle yeni bölümlerini seyirciyle buluşturamıyor. Pek çok kanal dizilerin yeni bölümlerini koronavirüs ve başka sebeplerle ilerleyen haftalara ötelerken seyirciler de yayınlanacak yeni bölümleri heyecanla bekliyor. Peki 10 Ocak Pazartesi akşamı kanallarda durum ne? Pazartesi günlerinin en çok seyredilen yapımları olan Fox Tv’nin Yasak Elma’sı, Show Tv’nin Üç Kuruş’u ve Atv’nin Kalp Yarası adlı dizileri bu akşam yeni bölümleriyle ekrana gelecek mi? Yoksa kanallar bu dizilerin yerine başka yapımları mı yayın akışına koydu? İşte bu sorunun cevabı!

Yasak Elma Yeni Bölüm Var mı? Yeni Bölüm Ne Zaman?

Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve Med Yapım tarafından hazırlanan ekranların en entrika dolu dizisi Yasak Elma 10 Ocak Pazartesi akşamı var mı? Beş sezondur ekranda olan ve pazartesi akşamlarının en çok seyredilen yapımlarından olan Yasak Elma’nın yeni bölümü bu akşam Fox Tv ekranlarında yer almayacak. Dizinin yeni bölümünün ise önümüzdeki hafta 17 Ocak akşamı seyirciyle buluşması bekleniyor.

Show Tv’nin Üç Kuruş’u Bu Akşam Var mı?

Televizyon seyircisi için en çok seyredilen yapımların başında gelen diziler şu sıralar yeni bölümleriyle ekrana gelmiyor. Show Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve Ay Yapım tarafından hazırlanan sezonun en iddialı dizilerinden Üç Kuruş bu akşam yeni bölümüyle ekrandaki yerini almıyor. Dizi sezonun en çok merak edilen ve kanalın da en çok umut bağladığı yapım olarak dikkatleri çekiyor. Dizinin yeni bölümünün ise 17 Ocak Pazartesi akşamı ekrana gelmesi bekleniyor.

Atv’nin Kalp Yarası Bu Akşam Var mı?

Atv ekranlarında yayınlanan ve aşk ve dram türünde ele alınan hikayesiyle seyirciyi ekrana bağlayan pazartesi akşamı dizilerinden biri olan Kalp Yarası’da yeni bölümüyle ekrana gelmiyor. Dizinin setinde yaşayan koronavirüs şoku sebebiyle çekimler durmuş durumda. Dizinin yeni bölümü ise 17 Ocak’ta ekrana gelecek.

10-01-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar