Yargı’nın Ceylin’i Pınar Deniz’den büyük bir başarı daha

Yargı’nın Ceylin’i Pınar Deniz’den büyük bir başarı daha
Ünlü oyuncu Pınar Deniz başarılarıyla konuşuluyor. Yargı’nın Ceylin’i Pınar Deniz’den büyük bir başarı daha geldi. Pınar Deniz o sektörün en sevilen yüzü oldu.

Yargı dizisinde canlandırdığı Avukat Ceylin rolüye beğeni toplayan Pınar Deniz yeni başarılara imza atmaya devam ediyor. Başarılı ve güzel oyuncu son dönemde yer aldığı birçok projede beğenilen bir performans sergiledi. Ekranların dikkat çeken isimlerinden biri olan Pınar Deniz oynadığı reklam filmi ile de seyirci tarafından ödüllendirildi. Pınar Deniz, XSight Araştırma tarafından gerçekleştirilen araştırma kapsamında zirveye yerleşti. Marketing Türkiye için yapılan anket sonuçlarına göre Pınar Deniz, "En Sevilen Marka Yüzleri" kategorisinde kadın oyuncular arasında birinci oldu.

Pınar Deniz 'En Sevilen Marka Yüzü' oldu

Kanal D'nin dikkat çeken yapımlarından Yargı'da başrol oynayan Pınar Deniz kadın oyuncular arasında gerçekleştirililen araştırmada 'En Sevilen Marka Yüzü' oldu. Başarılı oyuncu Pınar Deniz reklam yüzü olduğu çikolata markasının reklam filmi ile büyük bir başarıya daha imza attı. Pınar Deniz en büyük reklam kuruluşlarından biri olan Marketing Türkiye'nin yaptığı araştırmada kadın oyuncular arasında birinci sıraya yerleşti. Deniz birçok farklı proje ile seyirciden tam not almayı başarıyor.

Pınar Deniz başarılı projelerine devam ediyor

Seyirci karşısına çıktığı her projesi beğenilen Pınar Deniz en son Yargı'daki performansıyla göz dolduruyor. Reyting rekorları kıran Yargı dizisi Kanal D ektranından seyirciyle buluşuyor. Yargı'da Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu başrolleri paylaşıyor. Birçok başarılı ismi buluşturan Yargı kadrosunda, Mehmet Yılmaz Ak, Uğur Aslan, Onur Durmaz, Nergis Öztürk, Uğur Polat, Hüseyin Avni Danyal, Zeyno Eracar gibi isimler yer alıyor. Yargı'da Avukat Ceylin ile Savcı Ilgaz'ın aşk hikayesi eşliğinde büyük bir hukuk hikayesi ekrana taşınıyor.

Pınar Deniz kimdir?

Başarılı oyuncu Pınar Deniz 4 Kasım 1993 yılında Adana'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü'nden mezun oldu. Oyunculuk eğitimi de alan Pınar Deniz çocukluk hayali olan oyunculuğa hızlı bir başlangıç yaptı. Deniz, ilk olarak 2014 yılında Sil Baştan dizisinde Evrim karakterini canlandırdı. Pınar Deniz daha sonra Vatanım Sesinsin, Aşk 101 gibi dizilerde de yer aldı. Pınar Deniz ayrıca kliplerde ve reklam filmlerinde de seyirci karşısına çıkıyor.

15-03-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar