Çaycı Hüseyin 'mavi tık' almak isterken dolandırıldı

Çaycı Hüseyin 'mavi tık' almak isterken dolandırıldı
Çaycı Hüseyin 'mavi tık' almak isterken dolandırıldı. Çocuklar Duymasın'ın Çaycı Hüseyin'i Alparslan Özmol, sosyal medya hesabından dolandırıldı.

Çocuklar Duymasın'ın sevilen karakteri Çaycı Hüseyin, sosyal medyada dolandırıldı. Sosyal medya hesabına 'mavi tik' alma iddiasıyla para gönderdiği kişi tarafından dolandırıldı. Ardından hesabının çalındığını söyleyen söyleyen dolandırıcı, Alpaslan Özmol'dan 2.500 tl kadar daha para isteyince şüphelendi. Bunun üzerine Alpaslan Özmol polise giderek şikayetçi oldu.

Bir zamanların sevilen dizisi Çocuklar Duymasın'ın Çaycı Hüseyin'i Alpaslan Özmol, sosyal medya hesabına 'mavi tık' almak istediği için bir kişi tarafından dolandırıldı. Mavi Tık gerekçesiyle Alpaslan Özmol'dan para isteyen dolandırıcı hakkında suç duyurusunda bulundu.

Çaycı Hüseyin 'mavi tık' almak isterken dolandırıldı

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Alpalsan Özmol, 'Ben sanığa banka üzerinden bin TL para gönderdim. Söz konusu parayı hesabıma mavi tik alınması ilişkin vermiştim. Sonrasında bana 2 bin 500 TL daha verirsen hesabımı geri verebileceğini söyledi. Art niyetli olduğunu anladım. Sonrasında iletişimi kestim. Akabinde sanıktan şikayetçi oldum. Hesabımı da geri alamadım. Yeni hesap açmak zorunda kaldım. Böylelikle mağduriyet yaşadım. Sanıktan şikayetçiyim. Cezalandırılmasını istiyorum.' dedi.

Alpaslan Özmol kimdir?

19 Nisan 1976 yılında dünyaya gelen Alpaslan Özmol, Almanya doğumludur. Eğitimini ortaöğretimde tamamlayan Alpaslan Özmol, ailesiyle birlikte ticaret işiyle uğraşmaya başladı. Ardından tursitlerle iletişim kurabilmek adına bir kaç dil öğrenen Alpaslan Özmol, Bursa Devlet Tiyatrosu'nda oyunculuk hayatına ilk adımını atmıştır. Televizyon hayatına ise ilk olarak Hamdi Alkan'ın başrolünü oynadığını Reyting Hamdi ile atmıştır. Daha sonra Birol güven ile tanışan Alpaslan Özmol, 1999 yılında Ayrılsak da Beraberiz dizisinde Çaycı Hüseyin karakterine hayat vermiştir. Çaycı Hüseyin karakteri ile ünlenen ve seyirci tarafından oldukça sevilen oyuncu, daha sonra En Son Babalar Duyar ve Çocuklar Duymasın dizilerinde aynı karaktere hayat vermiştir.

Çaycı Hüseyin (Alpaslan Özmol) rol aldığı dizi ve filmler

Ayrılsak da Beraberiz, Kahkaha Show, En Son Babalar Duyar, Reyting Hamdi, En İyi Arkadaşım, Çocuklar Ne Olacak, Saklambaç, Güldünya, Sınav, Düş Yakamdan, Hakkını Helal Et, Komedi Türk Komedi, Pulsar, Yalancı Romantik, Çorap Söküğü, Laz Vampir Tirakula, Yeşil Deniz, Hep Yek, Temel İle Dursun İstanbul'da, Çocuklar Duymasın.

15-03-2022
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar