Seda Sayan’ın evlilik sözleşmesi itirafı şaşırttı

Seda Sayan’ın evlilik sözleşmesi itirafı şaşırttı
Star Tv’de sunduğu “Sabahın Sultanı” programında birlikte çalıştığı müzisyen Çağlar Ökten’den evlilik teklifi alan Seda Sayan 'evlilik sözleşmesi' itirafıyla seyircileri şaşırttı.

Beraber çalıştığı Çağlar Ökten’den 14 Şubat günü aldığı evlilik teklifini hiç düşünmeden kabul eden ünlü şarkıcı Seda Sayan'dan evlilik sözleşmesi itirafı geldi. Hayranlarını şaşırtan itiraf bir anda sosyal medyada gündem oldu. 7. Kez evlenmeye hazırlanan Seda Sayan’ın yaptığı evlilik sözleşmesi açıklaması haberimizde. Şimdi detaylar

Seda Sayan’ın evlilik sözleşmesi itirafı şaşırttı

Son günlerde özel hayatıyla sık sık magazin gündemini işgal eden Seda Sayan yine gündem olmayı başardı. Star Tv’de sunduğu “Sabahın Sultanı” programında birlikte çalıştığı müzisyen Çağlar Ökten’den evlilik teklifi alan Seda Sayan 7. Kez nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Evlilik teklifine evet diyen ünlü şarkıcı ve sunucu Seda Sayan, tv8'de yayınlanan '2. Sayfa' programına telefonla bağlandı. Programda düğün tarihini açıklayan Seda Sayan, 'evlilik sözleşmesi' itirafıyla seyircileri şaşırttı. İşte o itiraf: "Siz sinyali kaçırdınız. Bana ‘aşk defterini kapadınız mı?’ diye sordular. Ben de ‘Kim, neden? 2022’den büyük sürpriz bekliyorum’ dedim. Evlilik için Çağlar beni ikna etmedi, ben onu ikna ettim. Aramızda güzel bir enerji var. İkimizin de istediği buydu. Birbirimize çok güvendik, güven benim için çok önemli. Hiç beklemediğim bir anda, yani Sevgililer Günü'nde evlilik teklifi aldım. Çağlar'ın hamlesi beni hep şaşırttı hem de çok duygulandırdı. O yüzden 'Sonsuza dek evet' dedim. 14 Şubat'ta onu izlemeye gitmiştim. Gece bitince herkes gitti. Gecenin ilerleyen vaktinde Çağlar diz çöküp evlilik teklifi etti. O an ne dediğini hatırlamıyorum..."

Mayıs ayında nikah masasındayız

Kadına şiddetin bitmediği ülkemizde kadınları uyaran ve “evleneceğiz insanın GBT’sine bakın" diyen Seda Sayan merak edilen o soruya ise şöyle cevap verdi: “Çağlar'ın araştırılmaya ihtiyacı yok ki. Çok temiz, düzgün biri. Kendimi çok şanslı hissediyorum. Düğünü temmuzda düşünüyorduk ama öne aldık. Mayıs ayında nikah masasındayız. Tam tarihini şimdi vermeyeyim. Yurt dışında evleneceğiz, konsoloslukta"

Kadere inanan biriyim

Altı kez evlenip boşanan ve yedincisine hazırlanan şarkıcı Seda Sayan, Tv8'de yayınlanan '2. Sayfa' programında şok bir açıklama yaptı. Hayranlarını ve programı izleyen herkesi şok eden Seda Sayan, yaptığı itirafla herkesi ok etti: "Bugüne kadar evlilik sözleşmesi yaptım ama Çağlar'la yapmama hiç gerek yok. Doğru zamana ve kadere çok inanan biriyim. Çağlar kendi bütçesinin üstüne çıkarak bana pırlanta yüzük almış, kıyamam ona. Telli duvaklı gelinlik giymem. Sakin bir elbise giyer, erimin peşinden giderim"

15-03-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar