Aşk Mantık İntikam Final Tarihi Belli Oldu

Aşk Mantık İntikam Final Tarihi Belli Oldu
Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve yaz sezonunda başlayan romantik komedi dizisi Aşk Mantık İntikam dizisi 39. Bölümde final yapma kararı aldı.

Televizyon ekranları bu sezon tam anlamıyla muharebe sahalarına döndü. Birçok dizinin yayına girdiği sezonda kanallar reytingleri gerekçe göstererek dizilere peş peşe erken final yaptırdılar. Pek çok yapım 13 bölümü göremeden erken finalle ekranlara veda ederken yerleri de yeni yapımlarla hemen dolduruldu. Bu kadar dizinin erken final yaparak seyirciye veda etmesine karşın Fox Tv ekranlarında yaz sezonunda başlayan Aşk Mantık İntikam dizisi seyircisiyle buluşmaya devam etti. Cuma akşamlarının reytinglerde iyi bir noktada bulunan dizi aynı zamanda yaz sezonunda başlayan diziler arasında halen yayında olan iki diziden birini oluşturuyor. Bu başarısıyla hem yayıncı kanalı hem de yapım şirketini mutlu eden Aşk mantık İntikam için final yapacak haberi bir anda dizi sektörünü hareketlendirdi.

39. Bölümde Final Yapıyor

Yaz sezonunda başlayan ve büyük bir başarı göstererek yayınına devam eden Aşk mantık İntikam için planlanan final tarihi belli oldu. Artık hikayesini bitiren ve gönül rahatlığı içinde son bölüm için hazırlanan dizinin 39. Bölümde final yapmasına karar verildi. No 9 Yapım tarafından hazırlanan ve yaz sezonunda başlayan romantik komedi dizisi beklenenin üzerinde bir başarı göstererek hem kanalını hem de yapım şirketini mutlu etti. Cuma akşamları ekrana gelen dizi özelikle genç kitleyi ekran başına çekerken günün en çok izlenen yapımları arasına girmeyi başardı. Cuma akşamlarının güçlü yapımları arasından sıyrılarak iyi bir reyting oranı yakaladı. İlhan Şen ve Burcu Özberk’in rol aldığı dizinin Mart ayı sonunda 39. Bölümünde final yapmasına karar verildi.

Aşk Mantık İntikam

No 9 Yapım tarafından Fox Tv için yaz sezonunda yayınlanmak üzere hazırlanan Aşk mantık İntikam dizisi Mart ayı sonunda final yapma kararı aldı. Yaz sezonunda başlayan dizilerden ekranda kalan iki diziden biri olan Aşk Mantık İntikam dizisinde Burcu Özberk, İlhan Şen ve Zeynep Kankonde yer alıyor. Son olarak 31. Bölümü yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisi özellikle genç kitleye hitap ederek onları hedef kitle olarak belirledi. Dizinin 39. Bölümle birlikte final yapması seyirciyi üzdü. Hikayesinde sona gelinen dizinin artık son bölümlerinde hikayesini toparlayarak finale böyle gitmesi bekleniyor.

07-02-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar