Yasak Elma 160. bölüm izle​​​​​​​

Yasak Elma 160. bölüm izle​​​​​​​
Yasak Elma 160. bölüm izle​​​​​​​: FOX TV'nin ekrana taşıdığı dizinin yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için detaylar.

Yasak Elma 160. bölüm izle: FOX TV ekranlarında hala ilk günkü gibi heyecanla izlenmeye devam eden entrikası bol dizi Yasak Elma, 26 Aralık Pazartesi akşamı 160. bölüm ile ekranlarda olacak. Büyük bir bağlılıkla diziyi izlemeye devam eden hayran yeni bölümü izlemek için sabırsızlanıyor. İzleyicilerin büyük bir bölümü hangi adres üzerinden online olarak izleyebileceğini merak ederken arama motorlarında da aramalar yapıyor. Yasak Elma dizisinin en son bölümünü bu sayfa üzerinden izleyebilirsiniz. Aşağıda yer alan bağlantıya tıklayarak yeni bölümü tek parça ve full HD olarak izleyebileceğiniz sayfaya gidebilirsiniz. Öte yandan bölüm televizyondan ekrana geldiği sırada nağlantıya FOX TV canlı yayınını online olarak izleyebilirsiniz.

Yasak Elma 160. bölüm izle

FOX TV ekranlarından izleyicisiyle buluşan Yasak Elma dizisinin oyuncu kadrosunda Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen, Bekir Aksoy, Şebnem Dönmez, Vildan Vatansever, Barış Aytaç, Serkan Rutkay Ayıköz, Melisa Doğu, Bahtiyar Memili, Melis Korkmaz, Sonat Tokuç, Emir Kaan Özkan ve Güneş Ünlü gibi isimler yer alıyor. Medyapım imzası taşıyan ve 6. sezonu ekrana gelen dizinin senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür kaleme alırken yönetmen koltuğunda Ece Erdek Koçoğlu oturuyor. Yasak Elma dizisinin yeni bölümünü en yüksek kalitede ve tek parça bir şekilde izlemek için sayfada yer alan 160. bölüm bağlantısına tıklamanız yeterli olacaktır.

Yasak Elma son bölümde neler oldu?

Yasak Elma dizisinin geçen hafta ekrana gelen 159. bölümünde Doğan, gerçekten sevdiği tek kişinin Yıldız olduğunu fark eder. Yıldız, hiç beklemediği bir anda karşısında Doğan'ı bulur. Yıldız'ı karşısına alan Doğan, yaptıkları nedeniyle çok pişman olduğunu ve tekrar birlikte olmaları için her şeyi yapabileceğini söyler. Yıldız, Doğan'ın bu sözlerinden etkilense de Ender'den boşanmadan karşısına gelmemesini söyler. Kumru ve Selim cephesinde de sular durulmaz. İkili gittikçe birbirlerine çekilseler de aralarında üçüncü bir kişi daha vardır ve bu kişi Handan'dan başkası değildir.

Yasak Elma dizisinin 160. bölümü 26 Ocak Pazartesi akşamı saat 20:00'de FOX TV ekranlarında.

25-12-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler