Gönül Dağı dizisinde bir ayrılık ve transfer!

Gönül Dağı dizisinde bir ayrılık ve transfer!
TRT 1'den ekrana gelen Gönül Dağı dizisinde önemli bir gelişme yaşandı. Diziden arka arkaya ayrılık ve transfer haberleri geldi.

TRT 1 ekranlarının her Cumartesi akşamına damgasını vuran dizisi Gönül Dağı, 3. sezonuyla ekrana gelmeye devam ediyor. Dizinin sevenlerini oldukça yakından ilgilendiren iki gelişme yaşandı. Reytinglerde zirveye oynayan dizide peş peşe bir ayrılık ve bir de transfer gerçekleşti. Gönül Dağı'nda Sevilay Gültekin diziye veda etti. Öte yandan dizinin devamlı oyuncu kadrosuna dahil olan isim Faruk Karagül oldu. 

Gönül Dağı dizisinde peş peşe ayrılık ve transfer! 

Mustafa Çiftçi''nin hikayelerinden uyarlanan, senaristliğini Teoman Gök, yönetmenliğini Yahya Samacı'nın üstlendiği ve oyuncu kadrosunda Berk Atan, Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil, Feyza Işık, Yavuz Sepetçi, Ege Aydan, Hazal Çağlar gibi isimlerin yer aldığı Gönül Dağı dizisinde ayrılık ve transfer arka arkaya yaşandı. Meryem kararakterine can veren Sevilay Gültekin diziden ayrıldı. Daha önce diziye konuk oyuncu olarak eklenen Fatih Karagül de oyuncu kadrosuna katıldı.

Sevilay Öztürk diziye 2. sezonda dahil oldu. Canlandırdığı Meryem karakteri izleyici tarafından fazlasıyla sevildi ve daha önce de diziye veda etti. Hikayede Meryem karakteri şehir hayatına uyum sağlayamadığı için genç oyuncu tekrar diziye döndü. Gönül Dağı oyuncu kadrosuna katılan Fatih Karagül ise Elif'in nişanlısı müteahhit Yaşar karakteriyle diziye konuk oyuncu olarak dahil olmuştu. Oyuncu dizinin devamlı oyuncu kadrosunda kendine yer buldu.

Gönül Dağı dizisi 80. bölümde neler olacak?

Gönül Dağı dizisinin gelecek hafta ekrana gelecek yeni bölümünde toplu sünnet düğünü nedeniyle bir curcuna olacaktır. Ağıtçı Hüseyin ise bir hazinenin peşindedir. Gömülmüş bir kutu bulsa da açmak ve kimseye fark ettirmemek için fazlasıyla çaba göstermesi gerekecektir. Yayınlanan fragmanda en vurucu an ise Halime ve kızı Zahide arasında geçen bir diyalog olur. Halime "Taner evlenecek, Ali'nin de bir anası olacak" derken Zahide fazlasıyla afallar. Dilek'in ölümünün acısını hala kalbinde hisseden Taner ise bu sözlere kulak misafiri olur. Gönül Dağı dizisinin merakla beklenen 80. bölümü 31 Aralık Cumartesi akşamı saat 20:00'de TRT 1 ekranlarında olacak.

25-12-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar