Yasak Elma 63. Bölüm izle

Yasak Elma 63. Bölüm izle
Yasak Elma 63. Bölüm izle; Yasak Elma dizisinin 63. bölümü yayında. Bu bölüme aşağıda yer alan bağlantıda ulaşabilirsiniz.

Yasak Elma 63. bölüm izle; FOX TV ekranlarının sevilen dizilerinden Yasak Elma, bu akşam 63. bölümüyle ekranlarda olacak. Talat Bulut, Şevval Şam ve Eda Ece'nin başrolünde yer aldığı Yasak Elma dizisinin 63. bölümü hayranları tarafından merakla bekleniyor. Leyla ve Halit arasında bir şeyler yaşandığından şüphelenen Yıldız nasıl bir hamle yapacak? Yıldız'ın bu hamlesine Leyla nasıl bir karşılık verecek? 30 Aralık Pazartesi akşamı 20:00'da FOX TV ekranlarından izleyicisine ulaşacak Yasak Elma dizisinin 63. bölümüne bu adres üzerinden ulaşabilirsiniz. Bu bölümü izlemek için aşağıda görmüş olduğunuz bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Yasak Elma izle

Yasak Elma dizisinin 63. bölümünde neler yaşanacak?

Yıldız'ın aklını Leyla ve Halit arasında yaşanan yakınlaşma kurcalamaktadır. Bu duruma el atmak zorunda kalan Yıldız, çaresiz bir şekilde Ender'in kapısını çalar. Ender ise Yıldız'ı saf dışı bırakmak işine geldiğinden Yıldız'ın imdadına yetişir. Hemen aklındaki planı harekete geçirmek için adım atar. Yıldız ve Ender'in ortak hedefi haline gelen Leyla da ikilinin bu hamlesine bir karşılık verecektir. Leyla, Yıldız ve Ender'in ortak düşmanı olan çok gizli biriyle ittifak kuracaktır. Böylece hiçbir şey bundan böyle aynı kalmayacaktır. Birbirinden haz etmeyen Yıldız ve Ender artık ortak düşmanlarına karşı omuz omuza mücadele etmek zorunda kalacaktır.

Yasak Elma dizisi oyuncu kadrosu ve teknik ekibi

Yasak Elma dizisinin oyuncu kadrosunda Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Barış Kılıç, Tuvana Türkay, Şafak Pekdemir, Buçe Buse Kahraman, Barış Aytaç, İlber Kaboğlu, Hakan Karahan, Serkan Rutkay Ayıköz ve Doğan Yıldız yer alıyor. Med Yapım imzasıyla FOX TV ekranlarından izleyicisine ulaşan Yasak Elma dizisinin yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt oturuyor. Senaryoyu ise Melis Civelek ve Zeynep Soyata kaleme alıyor.

Yasak Elma dizisi ilk bölümüyle 19 Mart 2018 tarihinde FOX TV'den ekrana gelmeye başladı. Talat Bulut, Şevval Sam ve Eda Ece gibi isimleri başrollerde buluşturan Yasak Elma dizisi reytingleriyle Pazartesi akşamının en çok izlenen dizileri arasındaki yerini aldı. Sevilen dizi bu akşam 20:00'da 63. bölümüyle ekrana gelecek.

30-12-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler