Yasak Elma 74. Bölüm izle!

Yasak Elma 74. Bölüm izle!
Yasak Elma 74. Bölüm izle! Yıldız Kerim'in Şahika tarafından işe alındığını öğrenince araya mesafe koymaya çalışır. Yasak Elma 74. yeni bölüm izlmek için detaylar haberimizde!

Yasak Elma 74. Bölüm izle! 3 sezondur pazartesi akşamlarına damga vuran Yasak Elma 73. Bölümü bu akşam izleyicisiyle buluşuyor. Fox Tv’nin iddialı dizisi Yasak Elma yeni bölümde Şahika’nın evliliği herkesi derinden etkilerken iflas eden Halit, şirkette yeniden işe başlıyor. Kartların yeniden karıldığı, taşların yerinden oynadığı Yasak Elma'nın 74. Bölümünde Halit’in Şahika’yı yenmek için yaptığı intikam planı işe yarayacak mı? İşte Yasak Elma 74. yeni bölümde yaşanacaklar ve son bölümde olanlar haberimizde. Şimdi detaylar

Yasak Elma 74. Bölümde neler olacak?

Yasak Elma 74. Bölüm izle! Yıldız,şaşkınlık içindedir. Öğrendiği şey karşısında ne yapacağını bilemez.  Kerim’in yeni CEO olduğunuöğrenirken birde onu işe alanın  Şahika  olduğunu öğrenince nasıl bir kuyuya düşmek üzere  olduğunu farkeder.  Ender ise  Şahika’nın gerçekleştirdiğihain planı anlar ve onun planını devre dışı bırakmak ve  hayatlarından çıkarmak için elinden geleni yapar. Ancak Şahika öyle bir teklifte bulunur ki. Kendini kurtarmak için ettiği teklif Ender'e cazip gelecektir. Halit ise Yıldız için savaşmaya devam eder. Onu geri kazanmak ister. Yıldız için elinden geleni yapsada Yıldız'ın aklı çoktan karışmıştır. 

Yasak Elma'da Geçen Hafta

Nadir’in ölümü herkeste şok etkisi yapar. Şahika’nın ölmeden önce onunla son anda evlenmiş olması kafalarda soru işaretlerine yol açar. Yoksa bu da yeni bir oyun mudur? Ender ve Caner, bir şeyler döndüğünü sezen  Şahika’nın hesaplarını ortaya çıkarmak için ellerinden gelen tüm imkanları seferber etmişlerdir. İflas eden ve şirketten kovulan Halit, bir yandan zorlu hayat mücadelesi verirken diğer yandan Şahika’nın şirketi ele geçirmesine dayanamamaktadır. Gelen bir sürpriz haber Halit’in hayatı değişir ve yeniden şirkette işe başlar. Bu sırada nerden geldiği belli olmayan sürpriz bir isim  Yıldız’ın hayatını derinden etkileyecektir.  Yıldız'ın aklını yeniden karıştıran Kerim midir? Şahika'nın planını Ender Öğrenirse ŞAhika'nın yaptığı B plaı nedir? Hepsi ve daha fazlası Bu akşam saat 20:00'de Fox TV'de. Yasak Elma 74. Bölüm tek parça izlemek için detaylar haberimizde. 

İyi Seyirler. . .

23-03-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar