Yasak Elma 81. Bölüm izle!

Yasak Elma 81. Bölüm izle!
Ekranların entrika dolu dizilerinden biri olan Yasak Elma bu akşam yeni bölümüyle ekranda olacak. Başrol oyuncusunun ayrılacağı konuşulan dizi Yasak Elma 81. Bölüm izle!

Uzun soluklu dizilerden biri olan Yasak Elma yeni sezonda da başarılı bir şekilde yoluna devam ediyor. Fox Tv'de Pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma'da Ender ve Yıldız'ın arası bozulurken, Ender'in gözyaşları ve yaptığı intikam yemini Yasak Elma 81. Bölüm'e damga vuracak. Yasak Elma 81. Bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Yasak Elma 81. Bölüm canlı full HD izle!

Yasak Elma yeni bölüm canlı izle!

Medyapım projesi olan Yasak Elma ünlü yapımcı Fatih Aksoy'un yapımcılığında çekiliyor. Ünlü isimleri kadrosunda bulunduran Yasak Elma yeni sezonda da adından sıkça söz ettiriyor. Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cevadzade, Barış Kılıç, Doğaç Yıldız, Gökhan Alkan gibi isimlerin yer aldığı Yasak Elma 81. Bölüm, çok kritik sahnelerle bu akşam seyirciyle buluşacak.

Yasak Elma'da ayrılık iddiası!

Pandemi sebebiyle çekimlerine erken başlayan ve stoklu giden Yasak Elma 85. Bölüm için ise önemli bir iddai ortaya atıldı. Yasak Elma 85. Bölümde Halit Argun karakterini canlandıran Talat Bulut'un ölerek diziye veda edeceği konuşuluyor. Yasak Elma'da başrol oyuncusunun diziye veda etmesi final ihtimalini de güçlendirirken, diziyle ilgili diğer bir iddia ise Gökhan Alkan'ın da diziye veda edeceği… Dizinin güzel oyuncusu Eda Ece'nin sosyal medya paylaşımı ise bu iddiaları güçlendirecek cinsten… 3 sezondur başarılı bir şekilde yoluna devam eden Yasak Elma yeni bölüm canlı izle!

Yasak Elma 81. Bölümde neler olacak?

Yasak Elma 85. Bölüm iddiaları arasında bu akşam yayınlanacak Yasak Elma 81. Bölüm ise çok konuşulacak sahnelerle ekrana gelecek. Entrika ve oyun dolu sahneler seyirciyi ekrana kitleyecek. Yasak Elma 81. Bölümde Yıldız ve Ender arasındaki gerginlik herkesi etkisi altına alacak. Şahika ise bu fırsatı değerlendirip Yıldız'a yakınlaşmayı planlar. Asuman Halit ve Yıldız'ın evlenmesi için elinden geleni yaparken Halit'in yaptığı plan herkesi şoke eder. Ender'in gözyaşları içerisinde yaptığı intikam yemini ise geceye damga vuracak… Hepsi ve daha fazlası bu akşam saat 20:00'da Fox Tv ekranlarında… Yasak Elma 81. Bölüm izlemek için yukarıdaki bağlantıyı kullanın! İyi seyiler…

19-10-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar