Yasak Elma Arap İş Adamı Feedo (Soydan Soydaş) Kimdir?

Yasak Elma Arap İş Adamı Feedo (Soydan Soydaş) Kimdir?
Fox Tv’nin fenomen dizisi Yasak Elma’nın kadrosuna yeni oyuncu dahil oldu. Arap iş adamı Feedo karakteri kimdir merak ediliyor. karakteri canlandıran Soydan Soydaş kimdir?

Medyapım imzalı Fox TV ekranlarının ilgiyle izlenen Yasak Elma dizisi 13 Haziran 2022 itibari ile sezon finali yapmaya hazırlanırken, dizi aynı zamanda Eylül ayı itibari ile ekranlarda izleyicisi ile buluşmaya devam edecek. Yasa Elma dizisi yeni sezonda hangi oyuncuları ile devam edip hangi oyuncuların diziden ayrılacağı merak konusu olurken. Sezon finaline az kala kadroya 2 yeni oyuncu dahil oldu. Sezon finalinde tüm oyuncuların anlaşmaları biterken, şimdilik başrollerinde bulunan Eda Ece’nin (Yıldız), Şevval Sam (Ender) ve Biran Damla Yılmaz (Kumru)’ın yeni sezonda da olacağı duyrulurken, dizinin başrolünde olan Berk Oktay (Çağatay Kuyucu)’ın yeni sezonda olmayacağı belli oldu. Henüz diğer oyuncular hakkında belirsizlik sürerken, diziye son olarak Can Ceylan ve Arap İş insanı feedo rolüyle Soydan Soydaş katıldı. Yasak Elma Feedo kimdir? İzleyici tarafından araştırılırken, Soydan Soydaş kimdir? Soydan Soydaş nereli, kaç yaşında, daha önce hangi dizilerde rol aldı işte hakkındaki tüm detaylar haberimizde…

 Yasak Elma Arap İş Adamı Feedo Kimdir?

Fox Tv’nin sevilen entrika dolu Yasak Elma dizisi Medyapım imzası taşırken, yapımcılığını Fatih Aksoy üstleniyor. 5. Sezonu ile her Pazartesi akşamı ekranlara gelen dizinin yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt (1-3 sezonları), Murat Öztürk (4. Sezon) ve Ece Erdek Koçoğlu (5. Sezon) oturuyor. Başrollerini Eda Ece, Şevval Sam, Berk oktay, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen paylaştığı dizinin senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür kaleme alıyor.

 

Dizinin oyuncu kadrosuna Yasak Elma’dan ayrılan Erdal Bilingen’in yerine iki yeni oyuncu geleceği öğrenildi. Doğan’ın sağ kolunu canlandıran Bilingen’in yerine gelecek isim ise Can Ceylan oldu. Can Ceylan Murat adlı karaktere hayat verirken, diğer oyuncu ise Soydan Soydaş oldu. Yasak Elma dizisinde Soydan Soydaş ‘Arap  iş adamı Feedo’ karakterine hayat verecek olup, oldukça zengin ve kurtarıcı bir iş ortağı olacaktır. Feedo zengin olduğu kadar da yakışıklı ve çapkın bir iş adamdır. Feedo Yasak Elma dizisinde bakalım hangi kadına aşık olacak.

Soydan Soydaş (Arap İş Adamı) Yasak Elma’nın 141. Bölümünde yer alacak. 9 Mayıs Pazartesi akşamı Yasak Elma 141. Bölümü ile Fox Tv ekranlarında olacak.

Soydan Soydaş Kimdir? Soydan Nereli Kaç Yaşında?

Nereli: Ankara

Yaşı: 48 yaşında

Burcu: İkizler

 

Soydan Soydaş, 18 Haziran 1974 yılında Ankara Altındağ’da dünyaya geldi. Soydan Soydaş’ın  Annesi öğretmen, babası ise işçidir. Konya Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuarı tiyatro bölümünden mezun olan Soydan Soydaş, kamera karşısına ilk defa 1993 yılında Ferhunda Hanımlar dizisiyle geçmiştir. Dev­let ti­yat­ro­la­rın­da söz­leş­me­li ola­rak 6 sene La­le Ora­loğ­lu, Ne­dim Sa­ban ve Me­tin Se­rez­li ile bir­likte çalışmıştır.

 

Soydan Soydaş Dizileri ve Filmleri

1993 - Ferhunde Hanımlar

2005 - Beşinci Boyut

2005 - Dönme Dolap

2005 - Gümüş

2007 - Senin Uğruna

2009 - Çıngıraklı Top

2010 - Kızım Nerede

2010 - Makber

2010 - Mükemmel Çift

2013 - Küçük Kıyamet (Film)

2013 - Kedi Özledi (Film)

2013 - Eksik Sayfalar

2014 - Güllerin Savaşı

2014 - Küçük Ağa

2014 - Çilek (Film)

2015 - Helak: Kayıp Köy (Film)

2016 - Arka Sokaklar

2017 - Kaç Kaçabilirsen (Film)

2018 - Kalpten Gerdanlık (Film)

2019 - İkizler Memocan

2019 - Bozkır: Kuşlara Bak Kuşlara (Film)

 


09-05-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar