Vahide Perçin’li ‘Hakime Hanım’ Dizisinin Erkek Başrolü Belli Oldu!

Vahide Perçin’li ‘Hakime Hanım’ Dizisinin Erkek Başrolü Belli Oldu!
Atv’nin yeni çekilecek ‘Hakime Hanım’ dizisinin kadın başrolü Vahide Perçin olurken, partneri ve Hakime hanım dizisinin erkek başrolü de belli oldu. İşte merak edilen o isim…

Atv ekranlarına ‘Hakim’ dizisinden sonra ikinci hukuk dizisi ‘Hakime Hanım’ geliyor. Yeni çekilecek Hakime Hanım dizisinin kadın başrolü Vahide Perçin olmuştu. Vahide Perçin son olarak geçtiğimiz yıl yine Atv ekranlarında yayınlanan ‘Bir Zamanlar Çukurova’ dizisinde ‘Hünkar Yaman’ karakterine hayat vermişti. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde oynadığı dönemde kendisine ait yapım şirketinden yeni bir projede oynayacağının bilgisi verilmişti. Hakime Hanım dizinin yapımcılığını Tims&B Productions üstlenirken, yönetmen koltuğunda Emre Aybek oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Ayfer Tunç kaleme alıyor. Dizinin çekim tarihleri yakın zamanda başlayacak olup cast çalışmaları ise tüm hızıyla devam ediyor. oyuncu kadrosu yavaş yavaş belli olmaya başlamışken, dizinin erkek başrolü kim? Merak ediliyordu. Hakime Hanım dizisinin erkek başrol oyuncusu da belli oldu. İşte o isim…

Hakime Hanım Dizisinin Erkek Başrolü Cem Davran Oldu!

Hukuk dizileri son dönemde popüler olurken, Yargı, Evlilik Hakkında Herşey, Hakim… gibi, Hakim dizisinden sonra Atv ekranlarıda yayınlanacak olan Adliye koridorlarındaki diziler serüvenine bir yenisi daha ekleniyor. Atv ekranlarındaki yerini almak için ‘Hakime Hanım’ dizisi de hazırlıklarına başladı.

Dizinin hazırlıkları tüm hızıyla sürerken, Hakime Hanım dizisinin erkek başrolü Cem Davran oldu. Cem Davran dizide Vahide Perçin’in eşine hayat verecek. Dizisinin başrolleri de böylelikle belli olmuş oldu.

Vahide Perçin’in Hakime Hanım rolüne hayat vereceği dizide adı ‘Ülkü’ olurken, isminin değişebileceği söyleniyor ‘Güzide’ adı ile de rol alabilir.

Cem Davran 2020 yılında BluTV için çekilen ve başrollerinde Burak Deniz ile Dilan Çiçek Deniz’in rol aldıkları Yarım Kalan Aşklar isimli dizide rol almıştı. Son olarakta geçtiğimiz yıl NTC Medya imzalı ‘Aşkın Tarifi’ adlı dizide oynamıştı.

Vahide Perçin’in Partneri Cem Davran Oldu!

2022-2023 sezonu için çekilecek Hakime Hanım dizisinde hakim rolüne yakışacağı düşünülen Vahide Perçin’in partneri Cem Davran oldu.

Ayrıca dizide ikilinin kızları Oylum’u ise Feyza Sevil Güngör canlandıracak. Kaan Yıldırım’da diziye katılan son isimlerden oldu. Kaan Yıldırım ise Hakime Hanım dizisinde çiftin çıkları Oylum’un sevgilisini canlandıracak.

 

Oyuncu seçimleri tamanlandıktan sonra sete çıkacak olan dizi yeni yayın döneminde atv’de seyirciyle buluşacak.   

Hakime Hanım Dizisinin Konusu Ne?

Konusu ile de dikkat çekecek olan Hakime Hanım dizisinde bir kadın hakimin hikayesi anlatılacak. Vahide Perçin’in canlandırdığı Hakime hanımın Özel hayatı, iş hayatı yaşadığı zorluklar ve verdiği kararlar izleyici karşısına çıkacak. 2022-2023 sezonunda Hakime Hanım dizisi ATV ekranlarında yayınlanacak. 

09-05-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar