Yasak Elma'da Yağmur (Ege Kökenli) diziden ayrılıyor mu?

Yasak Elma'da Yağmur Ege Kökenli diziden ayrılıyor mu
Heyecan dolu bir sezon finaliyle ekranlara ara veren Yasak Elma dizisinin Yağmur’u diziden ayrılıyor mu? Ege Kökenli yeni sezonda bir başka programda mı devam edecek?

Fox TV’nin sevilen dizisi Yasak Elma nefes kesen bir sezon finaliyle ekranlara ara verdi. Başrollerini Şevval Sam, Talat Bulut ve Eda Ece gibi isimlerin paylaştığı dizide sezon finaline yaklaşırken Onur Tuna ve Sevda Erginci kadrodan ayrılmış oyuncu Eda Kökenli Yağmur karakteriyle diziye katılmıştı. Şevval Sam’ın oğlunu canlandıran Yiğit karakteriyle yeni bir aşka yelken açacak olan Yağmur’un 3.sezonda da devam edeceği bekleniyordu fakat genç oyuncunun diziden ayrılacağı konuşulmaya başladı. Ege Kökenli yeni katıldığı Yasak Elma dizisinden ayrılıyor mu?

YASAK ELMA YAĞMUR DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Med Yapım imzalı Yasak Elma dizisinin 45.bölümünde hikayeye katılan Ege Kökenli'nin yeni sezonda kadroda olmayacağı öğrenildi. Eylülde başlayacak sezon için başka projelerle görüşmeler yaptığı öne sürülen oyuncunun Yasak Elma'ya ve Yağmur karakterine veda ettiği söyleniyor. 

EGE KÖKENLİ KİMDİR?

Genç oyuncu Ege Kökenli, 20 Mart 1993 yılında Kırklareli’de doğmuştur. Liseyi bir fransız lisesinde okuyan Kökenli, Bilgi Üniversitesinde iki yıl Uluslararası İlişkiler bölümünde okumuştur. Daha sonra tiyatroya merakı ağır bastığından lisans eğitimini İstanbul'da Haliç Üniversitesi Konservatuar bölümünde tamamlamıştır. İlk televizyon denemeyini 2004 yılında En İyi Arkadaşım dizisiyle yaşayan oyuncu 2006'da Anadolu Kaplanı isimli dizide Çetin Tekindor ve Hamdi Alkan gibi ustalarla birlikte oynamıştır. Daha sonra Öğretmen Kemal, Yahşi Cazibe, Çalıkuşu ve Asla Vazgeçmem gibi dizilerde rol alan Kökenli Kanal D ekranlarının sevilen gençlik dizisi Güneşin Kızları'na Melisa karakteriyle dahil olmuştur. Son  olarak Show TV'nin sağlık ve aşk temalı dizisi Kalp Atışı'nda Bahar karakteriyle başrol oynayan oyuncu büyük beğeni toplamıştır. Ege Kökenli geçtiğimiz sezon Yasak Elma dizisine katılmıştır fakat dizinin 3.sezonunda yer almayacağı konuşulmaktadır.

ROL ALDIĞI DİZİLER

2017 – Kalp Atışı (Bahar Tunç) (TV Dizisi)
2015 – Güneşin Kızları (Melisa Taşkıran) (TV Dizisi)
2015 – 2016 – Asla Vazgeçmem (Yaren) (TV Dizisi)
2014 – Çiçek (Defne) (TV Dizisi)
2013 – Çalıkuşu (Mari) (TV Dizisi)
2011 – Yahşi Cazibe (Itır) 2. Sezon (TV Dizisi)
2010 – Öğretmen Kemal (Peri) (TV Dizisi)
2006 – Anadolu Kaplanı (Gizem) (TV Dizisi)
2004 – En İyi Arkadaşım (Ece) (TV Dizisi)

03-07-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar