Yasak Elma dizisi Hilmi (Cavit Çetin Güner) kimdir?

Yasak Elma dizisi Hilmi (Cavit Çetin Güner) kimdir?
Fox TV kanalının sevilen dizisi Yasak Elma'ya yeni bir isim daha dahil oldu. Peki Yasak Elma Hilmi ( Cavit Çetin Güner) kimdir?

Ekranların başarılı dizileri arasında yer alan Yasak Elma uzun süredir yayın hayatına devam ediyor. Gerek senaryosu gerekse başarılı kadrosu ile tüm ilgiyi üzerine toplamayı başaran Yasak Elma yepyeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt'un oturduğu, senaryosunda ise Zeynep Soyata ve Melis Civeler'in yer aldığı Fox TV kanalının uzun süredir süregelen projeleri arasında yer alan Yasak Elma, en çok arananlar listesinde bulunuyor. Yasak Elma oyuncu kadrosuna dahil olan Cavit Çetin Güner ise en çok merak edilenler arasında. Yasak Elma Hilmi (Cavit Çetin Güner) kimdir? Dizide Hilmi karakterine hayat veren oyuncu Cavit Çetin Güner kimdir? sorusunun cevabını yanıtladık.

Yasak Elma Hilmi karakteri kimdir?

Yasak Elma Hilmi, Ayşe'ye deliler gibi aşık olan tehlikeli bir kişiliktir. Asıl Hilmi her ne kadar iyi niyetli bir karakter olsa da sevdiği kadın Ayşe için yapamayacağı kötülük yoktur. Diziye yeni dahil olan Hilmi karakteri ilerleyen bölümlerde tüm ilgiyi üzerine toplayacaktır.

Yasak Elma Hilmi (Cavit Çetin Güner) kimdir?

1886 yılında dünyaya gelen Cavit Çetin Güner, İstanbul doğumludur. Eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ve İstanbul Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nde tamamlayan Cavit Çetin Güner, bir çok başarılı yapımda rol almıştır.

Cavit Çetin Güner rol aldığı diziler

Hayat Bilgisi,
Yalancı Yarim,
Annem,
Ustura Kemal,
Stajyer Mafya

Günümüzde ise başarılı oyuncu Cavit Çetin Güner,  Fox TV kanalında yayınlanan Yasak Elma dizisinde Hilmi karakterini canlandırmaya başlamıştır,

Yasak Elma dizisi oyuncuları

Başrollerinde Talat Bulut, Şevval Sam ve Eda Ece gibi başarılı isimlerin yer aldığı Fox tv kanalının sevilen dizisi Yasak Elma oyuncu kadrosunda, Nesrin Cavadzade, Barış Kılıç, Doğaç Yıldız, Şafak Pekdemir, Tuan Tunalı, Onur Tuna, Barış Aytaç, Sevda Erginci, İlber Kaboğlu, İrem Kahyaoğlu, Kıvanç Kasabalı, Ayşegül Çınar, Sinan Eroğlu, Tuğçe Koçak, Nilgün Türksever, Zeynep Bastık, Sarpcan Köroğlu, Erdem Kaynarca, Tolga Sala, Berna Keklikler, Yaren Özgün ve Ebru Şahin gibi oldukça başarılı isimler yer almaktadır.

Yasak Elma dizisi her Pazartesi saat 20:00'da Fox tv kanalında!

24-10-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar