Yasak Elma dizisi Kaya Ekinci (Barış Kılıç) kimdir?

Yasak Elma dizisi Kaya Ekinci (Barış Kılıç) kimdir?
Fox TV'nin entrika dolu dizisi Yasak Elma'ya sürpriz bir isim ekleniyor. Barış Kılıç yeni bölüm fragmanında izleyici karşısına çıktı. Peki yakışıklı oyuncu hangi rolü üstlenecek?

Başrollerini Şevval Sam, Talat Bulut, Eda Ece, Sevda Erginci, Onur Tuna gibi isimlerin paylaştığı Med Yapım imzalı dizi Yasak Elma her pazartesi akşamı Fox TV ekranlarında seyircisiyle buluşmaya devam ediyor. Reyting yarışında güçlü rakiplerine rağmen başarılı sonuçlar alan dizide her geçen bölüm heyecan biraz daha artıyor.

Diziden Kemal karakterini canlandıran Sarp Can Köroğlu'nun ayrılmasının üzerine ünlü oyuncu Barış Kılıç kadroya eklendi. 18 Mart Pazartesi günü 37. bölümüyle ekranlara gelecek dizinin yeni bölüm fragmanına Barış Kılıç damga vuruyor. 

BARIŞ KILIÇ HANGİ KARAKTERİ OYNAYACAK?

Barış Kılıç'ı Yasak Elma dizisinde Halit Argun'un (Talat Bulut) eski çalışanı Kaya Ekinci rolünde izleyeceğiz. Argun Holding'in eski genel müdürü Kaya, Halit'in çağrısı üzerine yurtdışından şirketin başına geçmeye gelir. Fragmanda izlediğimiz üzere havaalanında oğlunu karşılamaya gelen Ender'in (Şevval Sam) Kaya'yı gördükten sonraki tepkisi tansiyonun yükseleceğine işaret ediyor.

Kaya Ekinci karakterinin dengeleri nasıl değiştireceği seyirciyi şimdiden heyecanlandırmaya başladı. Başarılı oyuncu Barış Kılıç'ı 37.bölüm itibariyle Yasak Elma bünyesinde görmeye başlayacağız.

BARIŞ KILIÇ KİMDİR?

21 Şubat 1978 tarihinde Malatya'da doğan oyuncu 1983 yılında İstanbul'a taşınmıştır. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesinden mezun olmuştur. Amerikaya gitmiş ingilizce eğitimi aldıktan sonra Türkiyeye dönerek Yeditepe Üniversitesinde yüksek lisans yapmıştır. 1999 yılında bir cast direktörü tarafından tesadüfen keşfedilmiştir. 2004 yılında "Bütün Çocuklarım" adlı diziyle oyunculuk kariyerine adım atan oyuncu 2007 yılında Ayşegül Kılıç ile evlenmiş ve bu evliliğinden iki tane çocuğu olmuştur. Keşfedildiği günden bu yana pek çok dizi ve filmde gördüğümüz Barış Kılıç son olarak Hande Soral, Sedef Avcı gibi oyuncularla başrolü paylaştığı Evlat Kokusu dizisinde oynamıştır.

ROL ALDIĞI FİLM VE DİZİLER

2017- Evlat Kokusu (Aslan Akbaş) (TV Dizisi)

2016- Oyunbozan (Emre) (TV Dizisi)

2014 - Seni Seviyorum Adamım (Berk) (Sinema Filmi)

2014 - Güllerin Savaşı (Ömer) (TV Dizisi)

2012 - Merhaba Hayat (Burak) (TV Dizisi)

2011 - 2012 - Adını Feriha Koydum (Levent) (TV Dizisi)

2013 - Lale Devri 4. Sezon (TV Dizisi)

2009 - Sakarya Fırat (Berat ) (TV Dizisi)

2009 - Aynadaki Düşman (Kaan Candemir) (TV Dizisi)

2007 - Vazgeç Gönlüm (Mert) (TV Dizisi)

2007 - Leylan (Yaman) (TV Dizisi)

2004 - Bütün Çocuklarım (Aybars) (TV Dizisi)

16-03-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar