Yasak Elma dizisindeki sahne sosyal medyanın gündeminde

Yasak Elma dizisindeki sahne sosyal medyanın gündeminde
Ekranın fenomenleşen dizilerinden biri olan Yasak Elma son bölümüyle yine dikkat çekti. Yasak Elma dizisindeki sahne sosyal medyanın gündemine girdi. İşte o sahne…

Entrikalarla dolu senaryosuyla dikkat çeken Yasak Elma dizisi, başarılı bir şekilde yoluna devam ediyor. Oyuncu kadrosu ve senaryosuyla çok izlenen dizilerin başında gelen Yasak Elma son bölümüyle yine dikkatleri üzerine çekti. Fox Tv'nin fenomen dizisi Yasak Elma'da Şevval Sam'ın oynadığı sahne sosyal medya gündemine girdi. Şevval Sam'ın canlandırdığı Ender karakterinin, mikrofonunu takan kişiye tavırları yaşanan bir olaya gönderme olarak yorumlandı. Şevval Sam'ın Yasak Elma'daki tavrı gazeteci Muharrem Sarıkaya'nın tepki çeken hareketine bir tepki olarak algılandı.

Yasak Elma'da Muharrem Sarıkaya göndermesi

Fox Tv'de yayınlanan Yasak Elma dizisi 5. Sezonuyla ekrana gelmeye devam ediyor. Şevval Sam, Eda Ece, Berk Oktay, Murat Aygen, Biran Damla Yılmaz gibi birçok oyuncunun kadrosunda yer aldığı Yasak Elma yeni sezonunda da dikkat çekiyor. Yasak Elma 132. Bölüm ise bir sahnesiyle sosyal medyanın gündemine düştü. Fox Tv'de 21 Şubat pazartesi yayınlanan Yasak Elma 132. Bölümde gazeteci Muharrem Sarıkaya'nın meslektaşı Ahmet Demir'e yaptığı harekete gönderme yapıldı. Şevval Sam'ın canlandırdığı Ender karakteri, katıldığı programda mikrofonunu hazırlamaya çalışan muhabire aynı hareketleri yaptı. Ender'in tavırlarının Muharrem Sarıkaya'ya olan benzerliği ise birkaç ay önce yaşanan üzücü olayı yeniden hatırlattı.

Muharrem Sarıkaya ne yapmıştı?

Yasak Elma'da Şevval Sam'ın canlandırdığı sahnede yaşanan olayın gerçeği birkaç ay önce Gaziantep'te yaşanmıştı. Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya, Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin'le röportaj yaparken kendisine yardımcı olmaya çalışan İHA muhabiri Ahmet Demir'e tokat atmıştı. Olayın ve görüntülerin sosyal medyada tepki çekmesinin ardından Muharrem Sarıkaya özür dilemişti. Fakat yazılarına ara veren Sarıkaya geçen günlerde yeniden Habertürk'te yazmaya başladı. Tepki çeken olayın benzeri Yasak Elma dizisinde senaryoya eklendi. Şevval Sam'ın canlandırdığı sahnede Ender'in muhabire aynı hareketleri yapması olayı tekrar hatırlattı.  Medyapım imzası taşıyan Yasak Elma 5. Sezonunda da çok konuşulan dizilerden biri olmayı sürdürüyor.

22-02-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar