Yasak Elma Dündar (Erdem Kaynarca) kimdir?

Yasak Elma Dündar (Erdem Kaynarca) kimdir?
Yasak Elma dizisine Dündar karakteriyle dahil olan Erdem Kaynarca kimdir? Erdem Kaynarca Yasak Elma dizisinde hangi karaktere hayat verecek?

Pazartesi günlerinin en çok izlenen dizileri arasında yer alan Yasak Elma dizisine yeni bir karakter daha dahil oluyor. Başrollerini Talat Bulut, Şevval Şam, Onur Tuna, Eda Ece ve Sevda Erginci’nin paylaştığı diziye genç oyuncu Erdem Kaynarca dahil oldu.

Son bölümünde tüm dengelerin alt üst olduğu Yasak Elma dizisinde; Zeynep, Alihan’ın evlenme teklifini kabul ettiğini sevdiklerinin karşısında açıklamak üzere bir organizasyon düzenlemişti. Zeynep, Alihan’a cevabını söyleyecekti ki, sahnede Ender beliriverdi. Halit’den intikam almak için Alihan ile intikam planı yapan Ender, kağıt üzerinde de olsa Alihan ile evlendiğini herkesin ortasında açıklaması başta Zeynep’i daha sonra biz seyircileri şaşkına çevirmişti.

Erdem Kaynarca’nın hayat vereceği Dündar karakteri, Alihan tarafından ihanete uğrayan Zeynep ile yollarının tesadüfen kesişmesi sonucu diziye dahil olacak.

Yasak Elma Dündar kimdir?

Kalp Atışı dizisinde “Mehmet”, Bir Deli Rüzgar dizisinde “Tunahan” karakteriyle adını duyurmayı başaran Erdem Kaynarca 12 Kasım 1992 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Küçüklüğünde onu yaşıtlarından ayıran en büyük özelliği kitap okuma hevesiymiş. Üniversite eğitimini Ortadoğu Teknik Üniversitesi(ODTÜ) Felsefe bölümünü okuyarak tamamlayan Kaynarca, tiyatroya merak saldıktan sonra kendisini bu alanda geliştirmek için, Kadir Has Üniversitesi Tiyatro bölümünü de okumuştur.1,86 boyundaki genç oyuncu, Arzu Tramvayı, En Kötü İş, Luna Park Oyunları ve Romeo Juliet gibi yaklaşık on tiyatro oyununda sahne almıştır.

Erdem Kaynarca’nın ekran macerası 2016 yılında vizyona giren “Emanet” filmiyle başladı. Hayat verdiği karakterle herkesin takdirini kazanan genç oyuncu 2017 yılında “Kalp Atışı” dizisinde Mehmet, 2018 yılında ekranlara gelen, reytinglerde istenilen başarıyı gösteremediği için erken final yapan “Bir Deli Rüzgar” dizisinde ise “Tunahan” karakterine hayat vermişti.

Genç oyuncu son olarak Fox TV ekranlarının başarılı dizisi Yasak Elma’ya Dündar karakteriyle dahil oldu.

08-12-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar