Yasak Elma final mi yapıyor?

Yasak Elma final mi yapıyor?
Fox Tv ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisi final mi yapıyor? Canlıtv takipçileri için merak edilen bu soruya cevap aradık.

Fox Tv’nin pazartesi akşamlarının başarıya doymayan ve entrikalarıyla gündemden düşmeyen dizisi Yasak Elma seyircisini mutlu etmeye devam ediyor. Özellikle entrika sevenlerin yakından takip ettiği dizi her hafta başka bir entrika ve flaş gelişmeyle seyirciyi şaşırtmaya, tabir yerindeyse ters köşe yapmaya devam ediyor. Özellikle Ender karakterini canlandıran ve başarılı oyunuyla göz dolduran Şevval Sam seyirciyi şaşırtmaya devam ediyor. Peki dizide bundan sonra ne gibi gelişmeler olacak, Yasak Elma final mi yapacak Canlıtv takipçileri için araştırdık.

Yasak Elma’nın Konusu Ne?

Med yapım tarafından Fox Tv için yapılan Yasak Elma ikinci sezonunda da başarılı bir şekilde devam ediyor. Birbirine zıt karakterdeki iki kız kardeşin farklı hayatlarını konu alan ve bu çerçevede ilerleyen dizi özellikle Ender karakterinin hikayeyi domine etmesiyle her bölüm farklı bir entrikayla seyircinin beğenisine sunuluyor. Ender’in eski kocası Halit’i tekrar elde etmek için her yola başvurması ve buna karşın Yıldız’ın kocasını kaybetmemek için çalışması ve yine Yıldız’ın kız kardeşi Zeynep’in Alihan’la olan krizli ilişkisi üzerine ilerleyen dizi böyle devam edecek gibi görünüyor. Seyircinin özellikle Ender karakterinin neler yapacağını merak ettiği dizide çalkantılı bir aşk yaşayan Zeynep ve Alihan karakterlerinin hikayesi de seyirci tarafından merak ediliyor.

Yasak Elma Final mi Yapacak?

Geçtiğimiz günlerde dizideki bir oyuncunun set çalışanlarından bir kadını taciz ettiği şeklindeki iddialarla gündeme gelen Yasak Elma’nın reytinginde bu olumsuz haberlere rağmen herhangi bir düşme olmadı. Fatih Aksoy’un yapımcılığını üstlendiği Neslihan Yeşilyurt’un yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin senaryosunu Melis Civelek kaleme alıyor. Dizi her ne kadar bir dönem final yapacak iddialarıyla gündem olduysa da yüksek reytingi kanalı ve yapım şirketini bundan vazgeçirmiş gibi görünüyor.

Yasak Elma’nın Oyuncu Kadrosu

Fox Tv’nin başarılı dizisi Yasak Elma her ne kadar bir dönem final iddialarıyla gündeme gelmiş olsa da sezon sonuna kadar devam edeceği kesin gibi görünüyor. Şevval Sam, Talat Bulut, Onur Tuna, Eda Ece, Sevda Erginci gibi oyuncuların rol aldığı Yasak Elma her pazartesi akşamı yayınlanmaya devam edecek.

25-02-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler