Yasak Elma oyuncusu Eda Ece'nin sildiği fotoğraf olay oldu

Yasak Elma oyuncusu Eda Ece'nin sildiği fotoğraf olay oldu
Yasak Elma oyuncusu Eda Ece, yaptığı paylaşımlarla gündem olmaya devam ediyor. Başarılı oyuncu, şaka amaçlı rol arkadaşlarıyla çekindiği  pozla gündeme damga vurdu.

Yasak Elma dizisinde gösterdiği performansla yıldızı parlayan genç oyuncu Eda Ece'nin sildiği fotoğraf sosyal medyada olay oldu. Eda Ece'nin başrol oynadığı Yasak Elma setinden paylaşıp hemen sonrasında sildiği fotoğraf, dizi severler tarafından merak konusu oldu. Ünlü yıldızın paylaştığı ve sildiği fotoğraf haberimizde. Şimdi detaylar

Yasak Elma oyuncusu Eda Ece'nin sildiği fotoğraf olay oldu

Eda Ece son zamanlarda yıldızı parlayan oyunculardan biri. Fox TV'nin uzun soluklu dizisi Yasak Elma dizisinin başrol oyuncusu Eda Ece, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündem olmaya devam ediyor. Günlük yaşantısından dizi setlerine kadar hayatından kareleri takipçileriyle paylaşan oyuncu, şaka amaçlı rol arkadaşlarıyla çekindiği  pozla gündeme damga vurdu. Şevval Sam ile beraber başrolünü paylaştığı Yasak Elma'nın setinden "Kocam ve sevgilisi" yazılı bir fotoğraf paylaşan ünlü oyuncunun şaka mahiyetinde yazdığı not, sosyal medyada deprem etkisi yaptı. Eda Ece çok geçmeden fotoğrafı sildi. 

Yazıklar olsun, asansörde kaldım

Yasak Elma dizisindeki performansı her geçen gün artan başrol oyuncusu Eda Ece, hayranlarına bir şaka yapmak istedi. Rol arkadaşları Biran Damla Yılmaz ve Berk Oktay'la bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşımın altına "Kocam ve sevgilisi" notunu düşen oyuncu, elen yorumları örünce paylaşımını hemen sildi. Eda Ece'nin dizide kocasını canlandıran Berk Oktay ve kocasının sevgilisi Kumru'ya hayat veren Biran Damla Yılmaz ile poz vererek şaka mahiyetinde yazdığı "Kocam ve sevgilisi" notu hayranlarınca yanlış anlaşıldı. Yoğun eleştirilere maruz kalan Eda Ece paylaşımını sildi ve başka bir fotoğraf paylaştı. Berk Oktay ve Damla Yılmaz ile asansörde çekilmiş bir poz paylaşan güzel oyuncu "Bunlarla asansörde kaldım. Yazıklar olsun" notunu düştü. 

Gizli bir mesaj mı verdi?

Dizide eşi Çağatay ve arkadaşı Kumru'nun ihanetini öğrenen ve intikam planı yapan Yıldız karakterini oynayan Eda Ece, performansıyla Twitter'da uzun süre gündem oldu. Oyuncunun kısa sürede sosyal medyada yayılan paylaşımını silmesi kafaları karıştırırken bazı dikkatli takipçileri "Yoksa Eda Ece gizli bir mesaj mı verdi? " yorumunu yaptı. 

09-11-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar