MasterChef Türkiye Emre’ye Acun lıcalı’dan İş Teklifi

MasterChef Türkiye Emre’ye Acun lıcalı’dan İş Teklifi
MasterChef Türkiye’den elenen Emre Büber neden elendi? Emre Büber Parkinson hastası mı? Acun Ilıcalı Emre’ye iş teklif etti mi? İşte cevaplar!

Tv 8 ekranlarında dört sezondur yayınlanan ve seyircinin severek takip ettiği yarışma programı MasterChef Türkiye bu sezonda yine aynı heyecan ve rekabetçiliğiyle devam ediyor. Yarışma kanalın en iyi reyting yapan yapımları arasında yer alırken her hafta birincinin kim olacağına biraz daha yaklaşılırken de heyecan artıyor. Her hafta bir adayın yarışmaya veda ettiği programda son elenen isim ise yarışmanın en iyileri arasında gösterilen isimlerinden Emre Büber oldu. Daha önce pek çok kez eleme potasına kalan ve ancak buradan kurtulmayı ve yarışmaya devam etmeyi başaran Emre Büber Pazar akşamı yapılan eleme gecesinde bu sefer elenmekten kurtulamadı. Ancak Emre Büber’in yarışmadan elendikten sonra pek çok iddia ortaya atılmaya başlandı. İşte o iddialar ve Emre Büber’in yarışmadan aslında neden elendiğinin asıl sebebi!

Parkinson Hastası

MasterChef Türkiye’nin iddialı yarışmacılarından Emre Büber’in yarışmadan elenmesinin ardından pek çok iddia ortaya atıldı. Bu iddialar arasında sevgilisi olduğu iddia edilen Iraz Altıntaş’ın kıskançlık krizine girdiği ve bu yüzden Emre Büber’in kafasını toparlayamadığı yönündeydi. Bir diğer iddia ise başarılı yarışmacının oğlunu çok özlediği yönündeydi. Ancak özellikle son haftalarda performansı iyice düşen yarışmacının bambaşka bir sıkıntısı ortaya çıktı. Sosyal medya fenomeni Ata Benli’nin iddiasına göre Emre Büber Parkinson hastası ve bu sebeple yarışmadan bilerek çekildi. Ata Benli yaptığı açıklamada “Emre yarışmada tam 9 kilo verdi. Belki biliyorsunuz, Emre’nin hastalığı var. Bu az bir rakam değil. Boyun ve geniz bölgesinden verdiği kilolara dikkat ederseniz görebilirsiniz. Bu hastalıkla mücadele etmek istiyorsa yarışmadan ekilmek zorunda. Çünkü her gün bu hastalıkla mücadele edip tedavi olacak. Arkadaşlar Emre’nin hastalığı Parkinson. Parkinson hastalığı belki biliyorsunuz, sinir hastalığıdır. El titremesi, konuşmada tutukluk, hızlı kilo verme bunların belirtisidir” ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı’dan İş Teklifi

Öbür taraftan son eleme gecesinde oldukça duygusal anlar geçiren ve gözyaşlarını tutamayan Emre Büber yarışmanın ardından yaşadığı Avusturya’ya gitmek için hazırlık yaparken beklemediği bir teklif aldı. İddiaya göre Tv 8’in sahibi Acun Ilıcalı Emre Büber’e Nişantaşı Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünde çalışmasını teklif etti. Emre Büber’in ise bu teklife sıcak baktığı belirtiliyor.

09-11-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar