Yasak Elma’da Büyük Sürpriz! 3. Sezon Fragmanı Yayınlandı!

Yasak Elma’da Büyük Sürpriz! 3. Sezon Fragmanı Yayınlandı!
Fox Tv'nin iki sezondur yayınlanan başarılı dizisi Yasak Elma sezon finali yaptı. Dizi sezon finali yaparken seyircisine büyük bir sürpriz hazırladı.İşte detaylar!

Med Yapım tarafından Fox Tv için hazırklanan ve ikinci sezonunu geride bırakan Yasak Elma tatile girmeden önce seyircisine büyük bir sürpriz yaparak 2019 2020 yeni sezonunda ekranlara gelecek 3. sezondan bir tanıtım fragmanı yayınladı ve izleyicisinin bir nebze olsun merakını giderdi. Üçüncü sezon için küçük ipuçları veren fragmandan sonra sosyal medya da Yasak Elma bir anda günden omayı başardı.

Yasak Elma’da Yıldız’ın Zaferi

Üçüncü sezonun bu kısa tanıtımıyla birklikte bir anda çok değişik senaryolar üretilir oldu. Her ne kadar Yasak Elma’da Ender’in oyunları ve oyuna Şahika’nın da girmesi ile Yıldız’ın papucu dama atılmış gibi gözükse de tanıtımda gördük ki Halit çok zor duruma düşmüş durumda.

Yasak Elma’da Yıldız ve Kaya Evlendi mi?

Tanıtımda görüldüğü kadarıyla Halit’in beş parasız kalıp sokaklara düşmesine ve Yıldız’ın zengin olması üçüncü sezonu oldukça meraklı kılacak gibi görünüyor. Olasılıklar değerlendirildiğinde Yıldız ve Kaya ortak bir çalışma ile Halit’i bitirmiş hatta Yıldız ve Kaya’da evlenmiş gibi duruyor.

3. sezon son sezon!

Yasak Elma dizisi için yayınlanan bu fragmanla birlikte 3. sezonun son sezon olduğu dile getiriliyor. Ancak bütün bunlar şimdilik birer varsayım ve kesinliği yok. Bütün bu varsayımların ve tahminlerin ise ancak üçüncüsezonun başlayacağı 48. bölümü ile 2019 2020’da kesinleşeceği görülüyor. Üçüncü sezonun ise 9 eylül 2019 pazartesi günü veya 16 eylül 2019 pazartesi günü başlamayacağı tahmin ediliyor.

Yasak Elma Dizisinde ciddi revizyon!

Yasak Elma dizisinin 3. Sezonunub başlamasıyla bşrlkte seyirciyibirçok sürprizin bekledipi kesin. Özellikle hikayeleri bittiği için kadrodan çıkarılan Zeynep karakteri ile Sevda Erginci  ve Alihan karakteri ile Onur Tuna’nın yokluğunu Med Yapım’ın nasıl dolduracağı şimdiden merakla bekenir oldu.

28-05-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar