Yasak Elma’da karar değişti! İşte sevindiren gelişme!

Yasak Elma’da karar değişti! İşte sevindiren gelişme!
Koronavirüs salgını sebebiyle çekimlerine ara verilen sevilen dizi Yasak Elma'da yeni gelişmeler var. Dizinin başrol oyuncuları çekimlerin ne zaman başlayacağını açıkladı!

Koronavirüs salgını sebebiyle çekimlerine ara verilen dizilerden biri de Yasak Elma dizisiydi. Fox Tv'de yayınlanan dizinin akıbeti hayranları tarafından merak edilirken dizinin başrol oyuncularından açıklama geldi. Birçok ünlü oyuncunun bulunduğu dizinin kadrosu, Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cevadzade, Barış Kılıç, Gökhan Alkan gibi tanınmış simalardan oluşuyor. Beğenilen dizi en son 23 Mart 2020’de 74. bölümüyle ekrana gelmişti. Koronavirüs salgınından dolayı final yaptığı açıklanan dizinin yeniden hangi tarihte çekimlerinin başlayacağı ise belli oldu.

Yasak Elma ne zaman başlayacak?

Yasak Elma dizisinin sevilen oyuncuları Şevval Sam ve Eda Ece Instagram’dan canlı bir yayın yaptı. Neşeli geçen yayında oyuncular takipçilerinin sorularını cevaplandırdı. Şevval Sam, Yasak Elma dizisinin 4. sezon bölümlerinin çekimleri için 25 Temmuz’da sete çıkmayı planladıklarını söyledi. Sam, "Stoklu gitmek için çekimlere erken başlayacağız. Pandemi beklenmedik bir durum olduğu için stoksuz yakalandık. Elimizde birkaç bölüm olsaydı sizi sezon sonuna kadar mahrum bırakmayacaktık. Diğer diziler gibi yeni sezonu Eylül ayında açmış oluruz” diyerek, sevenlerine müjdeyi vermiş oldu.

Eda Ece ve Şevval Sam canlı yayında soruları cevapladı

Eda Ece ve Şevval Sam, canlı yayının ilk bölümünde, karantina sürecinde neler yaptıklarından bahsetti. Ünlü oyuncular, bu süreçte kendileriyle baş başa kaldıklarını, mutfak işleriyle barıştıklarını, uzaktan da olsa yakınlarıyla daha çok irtibat kurduklarını söyledi. En önemli şeyin sağlık olduğunu belirten oyuncular, evlerde olmanın önemine dikkat çekti. Bir izleyicinin "Rol yaparken hiç birbirinize bakarken deli gibi güldüğünüz oldu mu?” sorusunu cevaplayan Şevval Sam, "Bir seferinde gözümden yaşlar akmaya başladı ve set yarım saat durdu. Bunun sebebi şu, benim sahnem çekilirken Eda benim laflarımı farklı mimiklerle tekrarlıyor. Bu bende gülme krizine sebep oldu" diye cevapladı. Başka bir seyircin sorusu ise, neden dizinin isminin Yasak Elma olduğuyla ilgiliydi. Şevval Şam ve Eda Ece bu soruya "Burada bir bilgi verebilir. Aslında dizinin ilk adı 'Altın Tepsi' idi. Ama o kod adı gibi bir şeydi. O ad herkes tarafından reddedildi. Yasak Elma, nefsine yenik düşmüş ve ruhsal hazdan mahrum kalmışların hikayesidir" cevabını verdi.

16-05-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar