Yasak Elma’nın Çağatay’ı Berk Oktay hangi projeyle anlaştı?

Yasak Elma’nın Çağatay’ı Berk Oktay hangi projeyle anlaştı?
Yasak Elma'nın yakışıklı oyuncusu Berk Oktay'ın yeni projesi belli oldu. Yasak Elma sezon finali yaparken Berk Oktay yeni bir projeyle ekranda olacak.

Fox Tv'nin sevilen dizisi Yasak Elma sezon finali yaptı. Ekranın en uzun soluklu dizilerinden biri olan Yasak Elma'nın Çağatay'ı Berk Oktay ise yeni projesiyle gündemde. Yakışıklı oyuncu Berk Oktay, 2 sezon yer aldığı Yasak Elma'dan ayrıldı. Berk Oktay'ın yeni sezonda hangi projede olacağı ise merak konusuydu. Yasak Elma'dan ayrılan Berk Oktay'a birçok yapım şirketinden teklif geldi. Gelen projeleri inceleyen Oktay, kararını verdi. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Berk Oktay NGM Yapım'la anlaşma sağladı. Berk Oktay'ın yeni projesi ne? Berk Oktay hangi dizinin kadrosuna katıldı?

Berk Oktay hangi dizinin kadrosuna katıldı?

Yasak Elma dizisinde Eda Ece ile partner olan Berk Oktay dizinin kadrosundan ayrıldı. Yasak Elma yeni sezonda yer almayacak oyuncu başka bir proje ile ekranda olmaya devam edecek. NGM ile el şıkışan Berk Oktay Atv'nin yeni sezon için anlaştığı "Bir Küçük Gün Işığı" dizisinde yer alacak. Atv'de yayınlanacak Bir Küçük Gün Işığı dizisi için hazırlıklar devam ederken castı da netleşiyor. Berk Oktay Bir Küçük Gün Işığı dizisinde Seray Kaya ile partner olacak. Holding sahibi bir iş insanı olan Fırat karakterini canlandıracak Berk Oktay ile Seray Kaya'nın uyumu ise şimdiden merak edilemeye başlandı.

Berk Oktay Seray Kaya aynı projede

NGM'nin yeni sezonu için hazırlanan yapımlarından biri olan Bir Küçük Gün Işığı dizisinin Temmuz ayında çekimlerine başlanacak. Berk Oktay ile Seray Kaya'yı başrolde buluşturacak yeni dizi Bir Küçük Gün Işığı başarılı yönetmen Emre Kabakuşak tarafından çekilecek. Senaryosu Özgür Evren Heptürk imzası taşıyan Bir Küçük Gün Işığı dizisinde çarpıcı bir kadın hikayesi ekrana taşınacak. Yeni sezon için hazırlanan iddialı yapımlardan biri olan Bir Küçük Gün Işığı oyuncu kadrosu için seçmeler ve anlaşmalar devam ediyor. Merakla beklenen Bir Küçük Gün Işığı dizisinin kadrosunda yer alacak diğer oyuncuları sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

14-06-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar