Buket Aydın aldığı reklam ücretiyle gündem oldu

Buket Aydın aldığı reklam ücretiyle gündem oldu
Sunuculuğu kadar özel hayatıyla da magazin haberlerine konu olan Buket Aydın rekor ücret aldığı reklam anlaşmasıyla gündemi sarstı Buket Aydın ne kadar ücret aldı?

Son zamanlarda reklam yüzü olan ünlülerin aldığı ücretler gündemi sarsmaya devam ediyor. Yüksek rakamların havada uçuştuğu reklam sektöründe ünlü reklam yüzleri adeta birbirleriyle yarışıyor. Can Yaman’dan sonra ünlü sunucu Buket Aydın da aldığı ücretle gündem oldu. Magazin severler merak ediyor, sık sık haberlere konu olan Buket Aydın kimdir? Şimdi detaylar

Buket Aydın aldığı reklam ücretiyle gündem oldu

Sunduğu haberlerle gündem oluşturan ancak özel hayatıyla da magazin haberlerine konu olan ünlü sunucu Buket Aydın reklam anlaşmasıyla adından söz ettirdi. Daha önce İtalyan bir araba markasını tanıtan Aydın yeni bir firmayla anlaştı. Teknolojinin gelişmesiyle artık evlerimizde görmeye alıştığımız bir robot süpürge markasının reklam yüzü olan Buket Aydın, söz konusu firma ile 1 yıllık 500 bin TL’ye anlaştı. Rekalm sektörü nereye gidiyor, sorusunu sorduran gelişme üzerine gözlerin çevrildiği Buket Aydın konu ile ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

Buket Aydın Kimdir?

1985 Bursa doğumlutarihinde Bursa’da dünyaya geldi. İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunu olan Aydın, Atilla İlhan’ın şiirleri üzerine yüksek lisans yaptı. Sunucu olmaya karar veren Aydın, Kuşdili Spikerlik ve Sunuculuk Kursu'nda eğitim gördü. Bir radyoda haber sunarak kariyerine başlayan Buket Aydın, Kanaltürk’te spor bülteni ve hafta sonu ana haber bülteni sunuculuğu görevini yaptı. Ardından CNN Türk kanalına transfer olan güzel sunucu, 2010 yılında TRT Türk kanalına geçti. "Gümüş Hilal" adlı programla şöhrete ulaşan Buket Aydın, 2011 yılında yeniden yapılanan ünlü haber kanalı NTV'ye transfer oldu. “NTV Gece Bülteni Kuşağı’nda” moderatörlük yaparak dikkatleri çekti. CNN Türk'te 40 adlı programı sunan Aydın, 2019 yılında Kanal D Haber Dairesi Başkanlığı görevine getirildi. 2021 yılında Haber Global’a transfer olan güzel sunucu halen bu kanalda “Buket Aydın ile Koltuk” programının sunuculuğunu sürdürmektedir. Buket Aydın aynı zamanda Nişantaşı Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümü öğretim görevlisidir. Ünlü sunucu bugüne kadar; En İyi Haber Spikeri, Anadolu Medya, En İyi Giyinen Kadın Haber Sunucusu, Yılın Kadın Haber Spikeri, Yılın Gece Haberleri Bülteni gibi birçok ödül kazandı.

14-06-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler