Yasak Elma'nın Ender'i Şevval Sam'dan sette yaşananlarla ilgili çok özel açıklamalar!

Yasak Elma'nın Ender'i Şevval Sam'dan sette yaşananlarla ilgili çok özel açıklamalar!
Canlı yayında takipçilerinin sorularını cevaplayan Yasak Elma dizisinin Ender'i Şevval Sam sette yaşadıklarını ve Yıldız karakteriyle ilgili düşüncelerini paylaştı. İşte o cevaplar

Fox Tv'nin aşk, ihtiras ve entrika dolu dizisi Yasak Elma'nın sevilen oyuncuları arasında Şevval Sam ve Eda Ece'nin yeri bir başka.Canlandırdıkları Ender ve Yıldız karakterleri, bu karakterlerin diziye kattığı entrika ve ihtiras dizinin senaryosunun en sürükleyici yönünü oluşturuyor. Yasak Elma denilince akla gelen Ender ve Yıldız'ın tarzı, aşırı mimiklerden oluşan hareketleri izleyicilerin beğenisini kazanmış durumda. Ender karakterini canlandıran Şevval Sam, canlı yayında takipçileriyle sohbet etti ve gelen soruları cevapladı. Sorular arasında en çok Yıldız ve Ender karakterleri vardı.

Şevval Sam, Eda Ece'yi bakın nasıl anlattı?

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Şevval Sam Yasak Elma dizisi ile son dönemin en çok beğenilen oyuncuları arasında. Takipçilerinden gelen Yasak Elma ile ilgili soruları cevaplayan Sam, samimi açıklamalarda bulundu. Bir takipçisi Sam'a rol arkadaşı Eda Ece ile bir araya geldiklerinde Ender ve Yıldız'ın meşhur mimiklerini yapıp yapmadıklarını sordu. Soruyu cevaplayan Sam, "Yapmıyoruz aslında. Oradaki insanlar Ender ve Yıldız. Ama biz Eda ve Şevval'iz. Fakat bazı şeylere çok gülüyoruz. Sette yaşadığımız bazı şeylere bayağı gülüyoruz. Ben zaten Eda ile çok gülüyorum. Eda; çok komik, çok tatlı bir dost, çok zeki, çok iyi bir arkadaş… Onu tanıdığım için çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

Şevval Sam'dan samimi açıklamalar

Fox Tv'nin sevilen dizisi Yasak Elma'nın iki güzel oyuncusunun birbiriyle çok iyi dost olduğu biliniyordu. Şevval Sam bu durumu ortaya koyan ifadelerini şöyle devam ettirdi; "Onunla birlikte oynamak çok eğlenceli. Onun için de çok şanslı hissediyorum kendimi. Ama biz yine de kendimiz oluyoruz. Ne ben Ender oluyorum, ne o Yıldız. Zaten Ender olmayayım ben, Ender çok cadı bir kadın." Şevval Sam takipçileriyle yaptığı soru cevap yayınında oldukça samimi ifadeler kullanırken, rol arkadaşı Eda Ece'yi oldukça sevgi dolu cümlelerle anlattı. Fox Tv'nin pazartesi akşamalarına damga vuran dizisi Yasak Elma'da iki kötü ve entrikacı kadını canlandıran oyuncular Ece ve Sam'ın dostluğu gerçek hayatta oldukça farklı bir boyutta.

18-06-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar