Yasak Elma’nın Hasan Ali’si Erdal Özyağcılar’dan Diziyle İlgili Flaş Açıklama!

Yasak Elma’nın Hasan Ali’si Erdal Özyağcılar’dan Diziyle İlgili Flaş Açıklama!
Yasak Elma’da Hasan Ali karakterini canlandıran Erdal Özyağcılar diziyle ilgili flaş açıklamalarda bulundu. Oyuncu 4. Sezonla ilgili de konuştu.

Televizyon dizileri ne kadar uzun soluklu olursa o kadar çok seveni ve seyircisi var demektir. Diziler televizyonlarda varlıklarını ancak ve ancak seyredildikleri zaman sürdürebiliyorlar. Aksi takdirde reyting canavarı denilen gerçek dizilerin önünde aşılmaz bir dağ oluyor ve ne yazık ki ne kadar çok emek verilirse verilsin, ne kadar iyi oyuncular olursa olsun fark etmeden yayından kaldırılıyorlar. Foz Tv ekranlarında pazartesi akşamları ekrana gelen uzun soluklu dizilerden biri olan Yasak Elma bu uzun yolculukta seyircisinin ilgisiyle ayakta kalmayı sürdüren yapımlardan. Dizi önümüzdeki günlerde 100. Bölümünü çekmeye ve dalya demeye hazırlanıyor. Reytinglerde oldukça iyi bir yerde olan dizinin başarılı oyuncularından Hasan Ali karakterini canlandıran Erdal Özyağcılar diziyle ilgili açıklamalarda buluncu.

Yasak Elma 100. Bölümüne Hazırlanıyor!

Fox Tv ekranlarında pazartesi günlerinin sevilen ve reytingi yüksek dizilerinden biri olan Yasak Elma önümüzdeki günlerde 100. Bölümünü çekmeye hazırlanıyor. Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Erdal Özyağcılar ve Berk Oktay gibi başarılı isimlerin rol aldığı dizi bu sezonun başında büyük bir hikaye değişikliğine giderek ana kadrosundan pek çok oyuncuyla yollarını ayırmış ve yerine yeni hikaye ve yeni oyuncular gelmişti. Bu oyunculardan Hasan Ali karakterine hayat veren Erdal Özyağcılar diziyle ilgili konuştu. Özyağcılar dizinin 100. Bölümünün çekileceğini söyleyerek bunda en baştan en sona kadar dizide rol alan bütün oyuncuların payı olduğunu ve asıl payında bundan önceki oyuncularda olduğunu dile getirdi. Erdal Özyağcılar ayrıca dizide Hasan Ali’nin Şahika ile evleneceğiyle ilgili konuşulan konulara da değinerek bununla ilgili bir şey konuşamayacağını ancak senaryonun devamlı değiştiğini ve her an da değişmeye devam ettiğini söyledi. Usta oyuncu ayrıca dizinin 4. Sezonuyla ilgili son kararı Med Yapım ve Fatih Aksoy’un vereceğini belirtti.

Koronavirüs Aşısını Oldu!

73 yaşındaki usta oyuncu Erdal Özyağcılar alışverişini yaptıktan sonra sorulan sorulara cevap verirken koronavirüs aşısını olduğunu ve aşıdan sonra da sete çekim için gittiğini belirtti. Usta oyuncu aşı olduktan sonra yaptığı açıklamada aşının hiç acıtmadığını belirterek herkesi aşı olmaya davet etmişti. Usta oyuncunun canlandırdığı Hasan Ali Yasak Elma’da son bölümlerde Şahika ve Ender arasında kurulan ittifak sonucu zor bir süreç yaşıyor. İddialara göre Hasan Ali ile Şahika önümüzdeki bölümlerde evlenecek. Bakalım bu entrika dolu dizide daha neler yaşanacak?

20-02-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar