Görkem Sevindik ve Nilay Deniz Kırmızı Kamyon’la İlgili Konuştu

Görkem Sevindik ve Nilay Deniz Kırmızı Kamyon’la İlgili Konuştu
Show Tv ekranlarında yakın zamanda seyirciyle buluşacak olan Kırmızı Kamyon Dizisinin iki başarılı oyuncusu diziyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Televizyon seyircisi yakın zamanda yeni bir diziyle daha tanışmaya hazırlanıyor. Şimdiye kadar hemen her meslekle ilgili dizi yapıldı ülkemizde ancak itfaiyecileri anlatan dizi pek yapılmadı. Bu alan sadece bir iki bölümle geçiştirildi. Şimdilerde ise 10. Ev imzalı Kırmızı kamyon Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. İtfaiyecilerin zorlu ve fedakarca yaşanan hikayelerini ele alacak Kırmızı Kamyon dizisinin çekimleri devam ederken diziyle ilgili haberler de her gün sosyal medyada ya da gazete ve internet sitelerinde yayınlanıyor. Zorlu bir hikaye ve inanılmaz olayların yaşandığı bu alanla ilgili yapılan bu dizi daha şimdiden seyirci tarafından merakla beklenirken dizinin oyuncuları da hikaye ve diziyle ilgili gelişmeleri anlatıyor. Görkem Sevindik, Ushan Çakır, Deniz Hamzaoğlu, Aslı Orcan, Nilay deniz, Efekan Can gibi oyuncuların rol aldığı dizi yakın zamanda Show Tv’de ekranlara gelecek. Tanıtımları yayınlanmaya başlayan diziyle ilgili başarılı oyuncular Görkem Sevindik ve Nilay Deniz açıklamalarda bulundu.

Kırmızı Kamyon Başlıyor!

Show Tv ekranlarında yakın zamanda ekrana gelecek yeni Dizi Kırmızı Kamyon’la ilgili dizinin oyuncuları Görkem sevindik ve Nilay Deniz konuştu. Dizide Uğur karakterine hayat veren Görkem Sevindik diziyi neden tercih ettiği yönündeki bir soruya “dizinin hikayesi beni çok heyecanlandırdı. Sadece kahraman itfaiyecilerin hayatını anlatan bir iş olmayacak, içerisinde polisiyeden aşka, nefretten, cesarete birçok şeyi de barındıracak” ifadelerini kullanırken aynı soruya Yonca karakterine hayat veren Nilay Deniz ise “Farklı bir iş Kırmızı kamyon. Bunun cazibesine kapıldım diyebilirim. Okumaktan, üzerine düşünmekten keyif aldığım bir dizi. Yonca karakteri de çok güçlü bir karakter. İşinde başarılı bir avukat” ifadelerini kullandı.

İtfaiyeciler Gerçek Kahraman

Dizinin çekimleri devam ederken seyircilerde bu diziyi merakla bekliyor. Bir yangın esnasında herkes her şeyini bırakarak biran önce yangın yerinden uzaklaşırken onlar yani itfaiyeciler ise herkesin uzaklaştığı yere korkusuzca giriyor. Bunu açıklamalarında belirten Görkem sevindik dizi başlamadan önce ki süreci anlattı. Sevindik “İtfaiyecilerimizin gerçekten kahraman olduklarını bir kez daha anladım. Bu süreçte ilk yardım ve yangına müdahale eğitimi aldık. Tatbikatlara katıldık. İtfaiye araçları ve ekipmanlar hakkında bilgi sahibi olduk ve en önemlisi hayat kurtarmak için zamanla yarıştığımızı fark ettik” ifadelerini kullandı. Tanıtımları yayınlanan ve yakın zamanda ekranda olacak Kırmızı Kamyon itfaiye ve itfaiyecilerin hayatına bir bakışı ve onların zorlu hayatlarını ve çevresindekilerle ilişkilerini konu alıyor.

21-02-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar