Yasak Elma’ya Bomba Bir Kadın Oyuncu Dahil Oldu

Yasak Elma’ya Bomba Bir Kadın Oyuncu Dahil Oldu
Fox Tv’nin pazartesi akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Yasak Elma yeni bir oyuncuyu kadrosuna kattı. Dizide güzel oyuncu Nilperi Şahinkaya Cansu karakterine hayat verecek.

Fox Tv ekranlarında pazartesi akşamları ekrana gelen ve 4 sezondur yayınlanan başarılı dizi Yasak Elma son zamanlarda birbiri ardına yaptığı oyuncularla adından sıkça söz ettiriyor. Entrika dolu hikayesi ve sahneleriyle seyircinin nefessiz takip ettiği ve her an her şeyin olabileceği Yasak Elma özellikle ana kadrosunda yer alan pek çok oyuncusunu hikaye gereği diziden çıkarmış ve yerlerine de yenilerini alarak bambaşka bir hikayeyle yoluna devam etmeye başlamıştı. Entrika, iktidar, hırs ve zenginliği anlatan Yasak Elma Fox Tv’ninde pazartesi günlerinin en çok seyredilen yapımları arasında yer alarak hem kanalını hem de yapım şirketini memnun ediyor. Son zamanlarda her ne kadar reytinglerinde bir düşüş yaşasa da ve eski şaşalı günlerini seyirciye aratsa da yinede Yasak Elma olarak etkisinden bir şey kaybetmiş değil. Dizi son olarak kadrosuna kattığı güzel oyuncu Nilperi Şahinkaya ile de adından söz ettirmeyi başardı.

Nilperi Şahinkaya Cansu Karakteriyle Yasak Elma’da!

Fox Tv’nin Pazartesi akşamlarının entrika dolu dizisi ve reyting rekortmeni dizilerinden Yasak elma kadrosuna kattığı yeni oyuncular ve yenilenmiş ve heyecanlı hikayesiyle yoluna devam ediyor. Pazartesi akşamlarının en çok seyredilen yapımlarından olan Yasak Elma son olarak kadrosuna ünlü ve güzel oyuncu Nilperi Şahinkaya’yı dahil etti. Nilperi Şahinkaya’nın dizide Cansu karakterine hayat vereceği öğrenildi. Cansu karakterinin dizinin yeni kötüsü olacağı öğrenilirken Cansu’yu pavyondan Şahika ve Ender bulacak. Dizide Hasan Ali’nin ölen eşi Filiz’in yeğeni olarak diziye dahil olacak Cansu dizide yeni fırtınaların esmesine ve yeni kötülüklerin yaşanmasına sebep olacak. Güzel oyuncunun diziye yeni kötü olarak girmesi ile tüm dengeler bir kez daha değişecek.

Nilperi Şahinkaya Kimdir?

23 Şubat 1988 yılında Senegal’de dünyaya gelen güzel oyuncu ilk orta ve lise eğitimlerinin ardından Bilkent Üniversitesi Müzik ve sahne sanatları Fakültesinden mezun olmuştur. İlk oyunculuk deneyimini Deniz Yıldızı adlı diziyle yapan güzel ve başarılı oyuncu bu güne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Nilperi Şahinkaya’nın rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır.

-          Yeni Hayat

-          Karakomik Filmler 1

-          Aynen Aynen

-          Kuzgun

-          Deli Aşk

-          Bu Şehir Arkandan Gelecek

-          Kiraz Mevsimi

-          Kayıp

-          Öyle Bir Geçer zaman ki

-          Deniz Yıldızı

07-01-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar