Yasak Elma’ya İki Yeni Oyuncu Katıldı

Yasak Elma’ya İki Yeni Oyuncu Katıldı
Fox Tv ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma’nın kadrosuna iki yeni isim katıldı. Dizi 18 Haziran’da sezon Finali yapacak.

13 Haziran tarihinde sezon finali yapmaya hazırlanan ve 2022 – 2023 sezonunda da yayın izni alan başarılı dizi Yasak Elma oyuncu kadrosuna iki yeni oyuncu kattı. 5. Sezonda olan ve bu sezon da pazartesi akşamlarının en çok seyredilen yapımlarından biri olarak öne çıkan fenomen dizi geçtiğimiz günlerde kadrosunda bir ayrılık yaşamıştı. Dizide başarılı oyuncu Murat Aygen’in canlandırdığı Doğan karakterinin sağ kolu olarak öne çıkan ve Çetin karakterini canlandıran başarılı oyuncu Erdal Bilingen diziyle vedalaşmıştı. Bunun üzerine yine Murat Aygen’in sağ kolu olarak diziye başarılı oyunculardan Can Ceylan ve yine bugüne kadar pek çok yapımda rol alan Soydan Soydaş Yasak Elma’nın kadrosuna dahil oldu. Sezon sonunda hemen hemen kadrosundaki bütün oyuncularla sözleşmesi bitecek olan Yasak Elma’nın yeni sezonda nasıl bir karar alacağı ve nasıl bir kadroyla 6. Sezona gireceği ise merak edilmeye başlandı.

İki Yeni İsim Katıldı

Sezonu yakında kapatacak olan fenomen dizi Yasak Elma kadrosuna sezon sonuna kadar iki yeni ismi daha dahil etti. Medyapım tarafından Fox Tv için hazırlanan ve bu sezon 5. Sezonuyla ekranlara gelen fenomen dizi Yasak Elma kadrosuna yardımcı karakter olarak Can Ceylan ve Soydan Soydaş’ı dahil etti. Kadrosunda Eda Ece, Şevval Sam, Murat Aygen, Şebnem Dönmez, Berk Oktay ve daha pek çok ismin yer aldığı ekranların en entrik dizisi Yasak Elma’nın bu sezon sonunda ana kadrosundaki birçok isimle sözleşmesi bitiyor. Yapımcı şirket 6. Sezon için Fox Tv’den onayı almış durumda. Bu durumda Yasak Elma’nın ana kadrosunda yer alan isimlerle ya yeni bir sözleşme imzalanacak ya da kadro yeni baştan kurulacak. Geçtiğimiz dönemlerde Yasak Elma pek çok kez ana kadroyu sil baştan yeniden oluşturmuştu. Dizi başladığı günden itibaren dizide sadece Eda Ece ve Şevval Sam kalmış durumda.

Soydan Soydaş Kimdir?

Yasak Elma’nın sezon sonuna kadar kadrosuna katılan Soydan Soydaş 18 Haziran 1974 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuarında Tiyatro eğitimi alan Soydan Soydaş daha sonra setlerde yer almaya ve dizilerde rol almaya başlamıştır. Oyuncu bugüne kadar pek çok yapımda yer almıştır. Bu yapımlar arasında

·         Free Slave

·         Kalpten Gerdanlık

·         Hür Köle

·         Verda

·         Malazgirt 1071: Bizans’ın Kıyameti

·         Arka Sokaklar

·         Küçük Kıyamet

·         Güllerin Savaşı

·         Küçük Ağa

·         Makber

·         Kızım Nerede

·         Gümüş ve Beşinci Boyut dizilerinde yer almıştır. Oyuncu Yasak Elma’da Arap İş adamı Feedo karakterine hayat verecektir.

02-05-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar