Ünlü Şarkıcı Niran Ünsal Acil Ameliyata Alındı

Ünlü Şarkıcı Niran Ünsal Acil Ameliyata Alındı
Geçtiğimiz sene böbreklerinden ameliyat olan ünlü şarkıcı Niran Ünsal bu seferde acil olarak safra kesesinden ameliyata alındı.

Magazin basını ve sosyal medyada yer alan bir son dakika gelişmesi müzik camiasında bomba etkisi yarattı. Şarkıları dillerden düşmeyen ünlü şarkıcı Niran Ünsal’ın acil olarak ameliyata alındığı haberleri magazin basınında ve sosyal medyada yer aldı ve bu haber bir anda gündem oldu. Ünlü şarkıcının acil olarak ameliyata alınması hem müzik camiasını hem de Niran Ünsal’ın sevenlerini ve yakın arkadaşlarını endişelendirdi. Geçtiğimiz sene de böbrek ameliyatı olan Niran Ünsal’ın ameliyata alındığını yine ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Son günlerde yoğun ağrı ve acılar yaşayan Niran Ünsal’ın bu acılara daha fazla dayanamayarak hasteneye gittiği ve burada yapılan muayenenin ardından acil olarak ameliyata alındığı öğrenildi.

Safra Kesesi Balon Gibi Şişti

Geçtiğimiz sene böbreklerinden ameliyat olan ünlü şarkıcı Niran Ünsal bu senede safra kesesinden acil olarak ameliyata alındı. Ünlü şarkıcı geçtiğimiz günlerde başlayan ve bir türlü dinmeyen ağrılar sebebiyle hastaneye başvurdu ve burada yapılan muayenenin ardından acil olarak ameliyata alınmasına karar verildi. Hastanede yapılan muayenenin ardından ünlü şarkıcının safra kesesinde çamur ve taş tespit edildi ve acil ameliyata karar verildi. Ünlü şarkıcı ameliyat kararını sosyal medya hesabından paylaştı. Niran Ünsal paylaşımında “arkadaşlar 23 Nisan’da sağ kaburgamın altında başlayan şiddetli bir ağrı beni ameliyata kadar sürükledi. Yaklaşık üç gün çektiğim ağrı ateşlenmeme de sebep oldu ve ağrının dayanılmaz hale gelmesi ile sonunda hastaneye gittim. Kan tahlillerim, ultrason ve diğer tetkikler yapıldı. Safra kesesinin yoğun iltihaplanması, balon gibi şişmesi ayrıca safra kesesinin kanalında taş ve çamur olması sebebi ile doktorum tarafından acil ameliyata alındım” ifadelerini kullandı.

Yakın Arkadaşları Geçmiş Olsun Dileklerini İletti

Ünlü şarkıcının ameliyat olmasının ardından sevenleri ve müzik dünyasından pek çok arkadaşı geçmiş olsun dileklerini iletti. Niran Ünsal ameliyat sonrası kendisini yalnız bırakmayan sevenlerine yeni bir sosyal medya paylaşımıyla teşekkür etti. Niran Ünsal “bu süreçte özelden yazan, mesaj atan, telefonla arayan, geçmiş olsun dileklerini ileten tanıdığım ve tanımadığım herkese çok teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun” ifadelerini kullandı. Niran Ünsal’a aralarında Murat Övünç, Gonca Vuslateri, Gizem Özdilli, Sevcan Orhan, Seda Sayan, Cem Arslan ve Çiğdem Batur gibi ünlülerin de olduğu pek çok tanıdık sima geçmiş olsun dileklerini iletti.

02-05-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar