Yasak Elma'ya Üst Üste Yeni İsimler Geliyor

Yasak Elma'ya Üst Üste Yeni İsimler Geliyor
Yeni sezonda, yeni oyunculara doyamayan FOX TV'nin sevilen dizisi Yasak Elma, kadrosuna yeni bir isim daha katıyor.

   FOX TV’de dört sezondur sağlam adımlarla yoluna devam eden Yasak Elma dizisi, son zamanlarda yaptığı yeni oyuncu transferleri ile gündemden düşmüyor. Diziye yeni katılan karakterler, hikâyeyi derinden etkileyerek dizinin gidişatını bir hayli etkilemiş durumda. Yeni karakterlerin diziye katılmasından fayda gören yapımcıda, diziye oyuncu transferi yapmaya devam ediyor. Tabi ki gelen oyuncular olduğu gibi giden oyuncularda mevcut. Ancak giden oyuncular dizinin reytinglerinde bir düşüşe sebep olmamasıyla beraber, yeni gelen isimler bunun tam tersine sebep olmuş durumda. Peki ya yeni sezon da diziye kimler dâhil oldu? Kadroya katılan son isim kim?

Diziye Kim Katıldı?

   Yeni sezonun başlamasıyla Berk Oktay, Erdal Özyağcılar ve Gülenay Kalkan Ünlüoğlu ve geçtiğimiz hafta Cansu karakterine can veren Nilperi Şahinkaya dizinin kadrosuna katılmıştı. Şimdi ise Çiğdem Sakarya’nın da dizide rol alacağını öğrendik.

    İlk defa kendisini hapishanede gördüğümüz Nurgül karakterine can verecek olan Çiğdem Sakarya,  25 Ocak Pazar günü yayınlanacak olan fragmanında ortaya çıkıyor. Şahika, Ender ve Yıldız’ın hapisten tanıştığı bir karakter olan Nurgül, geldiği gibi yanında yeni bir hikâye ve yeni problemlerle diziye dâhil olacak. Şahika ve Ender’in kışkırtmaları sonucu Yıldız’ın başına bela olacak olan Nurgül, Yıldız’ın hapishanede geçen günlerinde neler yaptığını insanlara anlatmakla tehdit ediyor. Zaten elini neye atsa kurutan, başını beladan kurtaramayan Yıldız bu durum karşısında ne yapacak? 95. Bölümde diziye giriş yapacak olan Nurgül, hapisten çıktığı gibi soluğu Ender ve Şahika’nın kapısında alıyor. Yeni hikâyeleri peşinde getirecek olan Nurgül, dizide nasıl bir etki yaratacağını merakla bekliyoruz. 

      1979 yılında doğan oyuncu şimdiye kadar 4 dizi ve 2 sinema filminde rol aldı. Rol aldığı diziler; Bezat Ç., Unutma Beni, Deniz Yıldızı ve Yasak Elma. Ölü Yatırım ve Masal Şatosu: Sihirli Davet ise rol aldığı sinema filmleri.  Yasak Elma, yeni bölümü ile 25 Ocak Pazar günü saat 20.00’da FOX TV’de. Ayrıca diziyi canlı olarak full HD kalitede sitemizden de izleyebilirsiniz.

24-01-2021
Yazar Hakkında
Hamdi Çiçek

Hamdi Çiçek

22 yaşında ve üniversite mezunuyum. Dizi ve film izlemeyi ayrıca müzik dinlemeyi seviyorum, favori kitap yazarım J.R.R. Tolkien. Yaklaşık 2 - .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler