Yasak Elma’ya Yeni Oyuncular Katılıyor

Yasak Elma’ya Yeni Oyuncular Katılıyor
Ekranların en başarılı yapımlarından olan Fox Tv’nin sevilen dizisi Yasak Elma yılbaşının ardından beş yeni oyuncuyla seyirci karşısına çıkacak.

Med Yapım tarafından hazırlanan ve 6 sezondur pazartesi akşamlarına damgasını vuran entrika, aşk, para ve güç odaklı dizi Yasak Elma 6. Sezonunda da kanalının yüzünü güldürmeyi sürdürüyor. Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve 6. Sezonunda olan dizi kanalın tüm yeni dizileri bir bir erken final yaparak ekrana veda ederken onlara nazire yaparcasına aldığı reytinglerle pazartesi akşamlarına damga vuruyor. Oyuncu kadrosunda ünlü isimlerin olduğu ve her sezon başında ana kadrodan bir iki oyuncu hariç tüm kadrosu yenileyen dizide Eda Ece, Şevval sam ve Murat Aygen başrol oynuyor. Son olarak 160. Bölümüyle ekrana gelen dizi yılbaşı sebebiyle yayınına bir hafta ara verecek ve 2 Ocak 2023 tarihinde ekrana gelmeyecek. Sonraki hafta için çekimlerine bir haftalık aranın ardından yeniden başlayacak olan dizinin kadrosuna yeni oyuncular dahil oluyor.

Yasak Elma’ya Yeni Oyuncular

Fox Tv ekranlarının en başarılı yapımlarından olan ve pazartesi akşamlarının en çok izlenen ilk üç dizisinden biri olan Yasak Elma yılbaşının ardından seyircinin karşısına yeni oyuncularla çıkıyor. Eda Ece, Şevval sam, Murat Aygen, Sevda Erginci, Barış Aytaç gibi oyuncuların yer aldığı kadroya beş yeni isim dahil oluyor. Diziye dahil olacak isimlerden biri olan Pelin Orhuner dizide selen karakterine hayat verecek. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Selen, Sedai’nin Adana’dan gelen amcasının kızı karakterine hayat verecek. Adana’dan gelen Selen, Sedai’den yardım ister, Selen’e yardım eden Sedai ise başına geleceklerden habersizdir. Diziye yeni katılacak karakterler için ise belirlenen oyuncularla görüşmeler devam ediyor.

Bir Hafta Ara Veriyor

Öbür taraftan 6. Sezonuyla ekranlara ve gelen en uzun soluklu diziler arasına girmeyi başaran Yasak Elma Fox Tv’nin de gözde yapımı olmaya devam ediyor. Dizi pazartesi akşamları ekrana gelirken yılbaşı dolayısıyla yayına bir hafta ara verecek. Yeni reklam anlaşmaları ve planlamaları sebbeiyle her yıl yaşanılan ve dizilerin bir ya da iki hafta ara verdiği yılbaşında Yasak Elma 2 Ocak Pazartesi akşamı ekrana gelmeyecek. Dizinin son yayınlanan 160. Bölümünün ardından bir haftalık aranın ardından 161. Bölümü 9 Ocak akşamı Fox Tv ekranlarında olacak.

27-12-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar