Camdaki Kız’ın Feride’si Diziye Veda Ediyor

Camdaki Kız’ın Feride’si Diziye Veda Ediyor
Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Camdaki Kız’da beklenmeye bir ayrılık yaşanıyor. Dizinin ağır topu Feride ölerek diziye veda ediyor.

OGM Pictures tarafından hazırlanan ve Kanal D ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan Camdaki Kız 3. Sezonunda da Kanal d’nin en çok reyting alan dizileri arasında olmayı sürdürüyor. Ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden televizyona uyarlanan ve kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizi bu sezon sonunda ekranlara veda edecek. Bir kadın ve bir erkeğin çocukluk yaşamlarında yaşadıkları travmatik olayların şimdiki ve gelecekteki hayatlarını etkilediğinin hikayesini çarpıcı bir dille anlatan dizide ünlü isimler Nur Sürer, Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Cihangir Ceyhan ve Devrim Yakut rol alıyor. OGM Pictures tarafından hazırlanan dizinin önümüzdeki bölüm yayınlanacak yeni bölümünde flaş bir ayrılığın yaşanacağı dizinin fragmanında yer aldı. Dizinin en güçlü karakterlerinden olan ve dizinin ana karakteri Nalan’ın hayatını yönlendiren, her şeye müdahil olarak bütün oyun ve planları kuran Feride diziye veda ediyor.

Cana’nın Ardından Feride de Diziden Ayrılıyor

Kanal D ekranlarında bu sezon 3. Sezonuyla ekrana gelen ve dram ve gerilim türünde ele alına başarılı ve reytingi yüksek dizi Camdaki Kız’da son haftalarda peş peşe ayrılıklar yaşanıyor. Dizinin başından beri hikayenin içinde olan ve dizide güçlü bir karakter olan Cana geçtiğimiz haftalarda diziye veda etmiş ve bu ayrılık oldukça konuşulmuştu. Şimdi de dizinin ağır toplarından olan ve ünlü oyuncu Nur Sürer tarafından canlandırılan Feride karakteri diziye veda ediyor. Dizinin başından beri hikayede yer alan ve Nalan’ın annesi olan Feride bildiği tüm sırları Nalan’la paylaşarak ölüyor. Senaryo gereği ölerek diziye veda eden Feride’nin ayrılacağını duyan seyirciler oldukça şaşırırken dizinin oyuncuları Nur Sürer’in fedasına oldukça üzüldü. Dizide Nalan’ı annesi gibi büyüten ancak gerçek annesi olmayan Feride yaptıklarıyla hem Nalan’a ve hem de eşine, yakınlarına ve hatta Nalan’ın eşine bile hayatı zindan etmişti.

Dizi Yılbaşı Arasına Giriyor

Öbür taraftan dizi 29 Aralık Perşembe akşamı yayınlanacak 63. Bölümüyle ekranlara ara veriyor. Yılbaşı dolayısıyla reklam planlamaları ve yeni anlaşmalar için tüm yapımlar gibi yayınına ara verecek Camdaki Kız’ın 64. Yeni bölümünün ise yılbaşından sonra ekranlara geleceği öğrenildi. Dizi bu sezon sonunda final yaparak ekranlara veda edecek.

27-12-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar