Yemek Bahane programına nasıl başvuru yapılır?

Yemek Bahane programına nasıl başvuru yapılır?
TV 360 ekranlarının yepyeni programı Yemek Bahane çok yakında izleyicisi ile buluşacak. Peki Yemek Bahane programına nasıl başvuru yapılır?

Televizyon dünyasının en çok izlenen programları arasında yemek programları ilk sıralarda yer alıyor. Hal böyle olunca her kanal kendine özgü bir yemek programı hazırlığına girişti. Bu kanallardan birisi de TV 360 oldu. TV 360 ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan Yemek Bahane programı büyük bir heyecanla bekleniyor. Peki TV 360 ekranlarında yayınlanmaya gün sayan Yemek Bahane programıına nasıl başvuru yapılır? Yemek Bahane programının başvuru şartları nelerdir?

Son dönemlerin en popüler yemek programlarına bir yenisi daha eklendi. Çok yakın bir zaman içerisinde televizyon dünyasına merhaba demeye hazırlanan Yemek Bahane programı hem yarışma hem de eğlence formatında izleyicisinin karşısına çıkacak. TV 360 ekranlarının büyük bir heyecan ve merakla beklediği Yemek Bahane programına katılmak isteyenler nasıl başvuru yapılacağını merak etmeye başladı. Gelin Yemek Bahane programına nasıl başvuru yapılır birlikte göz atalım..

TV 360 YEMEK BAHANE PROGRAMI BAŞVURU FORMU

Yemek Bahane programı ile hem yarışıp hem eğlenmeye hazır olun. Lokman Dağ ve Tuğba Akıncı’nın eğlenceli sunumu ile ekranlara gelecek olan yarışma programı hafta içi her gün tüm aile 13: 00 – 16: 00 saatleri arasında izleyicisinin karşısına çıkacak. İşte Yemek Bahane programı başvuru formu..

ADINIZ:

SOYADINIZ:

CEP TELEFONUNUZ:

EV TELEFONUNUZ:

MESLEĞİNİZ:

MEDENİ HALİNİZ:

BOYUNUZ:

KİLONUZ:

MAİL ADRESİNİZ:

CİNSİYETİNİZ:

DOĞUM TARİHİNİZ:

EĞİTİM DURUMUNUZ:

YAŞADIĞINIZ ŞEHİR:

ADRESİNİZ:

HOBİLERİNİZ VE FOBİLERİNİZ NELERDİR?

KARAKTERİNİZİ BİR KAÇ KELİME İLE AÇIKLAR MISINIZ?

DAHA ÖNCE TV PROGRAMINA KATILDINIZ MI?

EVET İSE HANGİ PROGRAMA NE ZAMAN KATILDINIZ?

FOTOĞRAFINIZ:

Programa Birlikte Katılacağınız Kişi

ADI:

SOYADI:

CİNSİYETİ:

MESLEĞİ:

BOYU:

CEP NUMARASI:

FOTOĞRAFI:

PROGRAMA BİRLİKTE KATILACAĞINIZ KİŞİ İLE YAKINLIK DERECENİZ:

EKİP ARKADAŞINIZIN SEVDİĞİNİZ YÖNLERİ NELERDİR?

EKİP ARKADAŞINIZIN SEVMEDİĞİNİZ YÖNLERİ NELERDİR?

SİZİN VEYA EKİP ARKADAŞINIZIN TV DE SERGİLEYEBİLECEĞİNİZ BİR YETENEĞİNİZ VAR MI?

BAŞVURU FORMUNU GÖNDER!

LOKMAN DAĞ KİMDİR?

1986 yılında Mardin'de doğan Lokman Dağ para kazanmaya çocukluk yaşlarında başlamış midye satarak harçlığını çıkarmıştır. Terör mağduru olan ailesiyle birlikte Mardin'den İzmire taşınmıştır. Lisans eğitimini Ege Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema Bölümünde tamamlamıştır. Uzun yıllar muhabirlik yapan ve Türkiye'yi bölge bölge gezmiş olan Dağ'ın sunuculuk tecrübesi de vardır. 2013 yılında şuanki eşi olan İlke Dağ ile hayatlarını birleştirmiştir. TV 360 kanalında bir süre sabah ana haberlerini sunmuştur. Televizyonculuk alanında kendini geliştiren Lokman Dağ öte yandan Tepeden Kodese isimli kitabın yazarıdır. 

TUĞBA AKINCI KİMDİR?

28 Temmuz 1988 tarihinde dünyaya gelen Tuğba Akıncı aslen Konya'lıdır. Lisans eğitimini Yeditepe Üniversitesi Radyo Sinema ve Televizyon bölümünden mezun olarak tamamlamıştır. TV 360'ın bir yüzü olan Akıncı, Kolay mı Sandın? isimli programla mesleklerin zor veya eğlenceli kısımlarını izleyicilerle paylaşmıştır. 22 Temmuz 2017 tarihinde sunucu ve yazar eşi Türker Akıncı ile evlenmiştir. Şimdi ise yine TV 360 kanalında yayınlanacak olan Yemek Bahane isimli programı Lokman Dağ ile birlikte sunacaktır. 

02-10-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler