Yemekteyiz yarışması Haftanın Birincisi Kim (25-29 Mart)

Yemekteyiz yarışması Haftanın Birincisi Kim (25-29 Mart)
Tv 8'in başarılı yarışma programı Yemekteyiz'de kıran kırana bir çekişme yaşanıyor. Yemekteyiz'de haftanın birincisi kim? 10 Bin liralık ödülü kim kazandı?

Tv 8’in eğlenceli ve başarılı yarışması Yemekteyiz Programı ekranlarda fırtınalar estirmeye devam ediyor. Onur Büyüktopçu’nun başarı ve keyifli sunumuyla ekranlara gelen yarışmada her hafta bir yarışmacı birinci seçiliyor ve 10 bin TL’nin sahibi oluyor. Programda 25-29 Mart tarihleri arasında daha önce yarışmaya katılan ve haftanın birincisi seçilen yarışmacılar yarışıyor. Peki, Yemekteyiz En İyiler'de bu hafta hangi yarışmacılar var? Yemekteyiz En İyiler'in bu haftaki yarışmacıları yine Tv 8’de daha önce yayınlanan Master Chef yarışmasında da boy gösteren ve birbirleriyle kıyasıya yarışan Esra Aydoğdu, Tuğçe Sökesoğlu, Meltem Alan Taşbaş, Mehmet Sur ve Ercan Uçar’dan oluşuyor.

Yemekteyiz Programı’nın 25 – 29 Mart Birincisi Kim Oldu?

Ekranların başarılı yarışmalarından hafta içi her gün Tv 8’de ekranlara gelen Yemekteyiz yarışması her hafta programda yaşanan ilginç olaylar ve tartışmalarla gündemden düşmüyor. Program seyirci tarafından da beğenilerek seyrediliyor. Programın bu haftaki bölümlerinde daha önce Yemekteyiz Programına katılan ve dereceye giren yarışmacılar yer alıyor. Bu yarışmacılar aynı zamanda yine Tv 8’de daha önce yayınlanan Master Chef yarışmasında da yarışmışlar ve kendilerine özgü tavırlarıyla öne çıkmışlardı. Yarışmada 25 – 29 Mart’ın ilk dört günü tamamalandı. Yarışmada son yarışmacı olan Ercan Uçar 29 Mart (Bugün) tarihinde yarışacak ve haftanın kazananı belli olacak. Bu haftanın yarışmacılarının öne çıkan özellikleriyle dikkat çekiyor.

YEMEKTEYİZ BİRİNCİSİ VE HAFTANIN PUAN DURUMU

ESRA AYDOĞDU: 28 Puan

TUĞÇE SÖKEOĞLU: 23 Puan

MELTEM ALAN TAŞBAŞ: 37 Puan

MEHMET SUR: 24 Puan

ERCAN UÇAR: 27 Puan

Esra Aydoğdu Kimdir?

Haftanın ilk gününde yarışan Esra Aydoğdu 42 yaşında ve işletmecilik yapıyor. Spor Akademisi mezunu olan yarışmacı daha önce basketbol oynamış ve Basketbol Milli Takımına kadar yükselmiş. Master Chef yarışmasına da katılan Esra Aydoğdu yarışmada lezzetli yemekleri ile adından çokça söz ettirmişti.

Tuğçe Sökesoğlu Kimdir?

Yemekteyiz Salı gününde yarışan Tuğçe Sökeoğlu 29 yaşında ve işletme sahibi. Sökeoğlu Konservatuar mezunu. Daha önce katıldığı yemekteyiz yarışmasında ikinci olan Sökeoğlu’da Master Chef yarışmasında oldukça başarılı olmuştu.

Meltem Alan Taşbaş Kimdir?

Çarşamba günü yarışan Meltem Alan Taşbaş evli ve bir çocuk annesi. Bugüne kadar pek çok restaurantta çalışan Taşbaş Master Chef yarışmasında ilginç karakteri ve mutfaktaki başarısı ile en çok konuşulan isimlerden biri olmuş ve yarı finale kadar çıkmıştı.

Mehmet Sur Kimdir?

Perşembe gününün yarışmacısı Mehmet Sur aslen Diyarbakırlı ve uzun yıllar restaurantlarda çalıştıktan sonra kendi restauranlarını işletmeye başlamış. Yarışmacı daha önce katıldığı Yemekteyiz yarışmasında birincilik yaşamıştı. Master Chef yarışmasında son haftalara kadar kalan yarışmacı sempatik tavırlarıyla öne çıkmıştı.

Ercan Uçar Kimdir?

Yemekteyiz En İyiler’in 25 -29 Mart yarışmacılarının sonuncusu ve Cuma gününün yarışmacısı olan Ercan Uçar uzun yıllar yeme içme sektöründe operasyon müdürü olarak çalışan biri. 11 yıl yurtdışında yaşayan yarışmacı daha önce katıldığı Yemekteyiz yarışmasında birinci olmuştu. Master Chef yarışmasında da kendine özgü karakteri ve çizgisi ile çok konuşulan isimler arasındaydı.

29-03-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar