Yemin dizisi nerede çekiliyor?

Yemin dizisi nerede çekiliyor?
Kanal 7'nin yeni günlük dizisi Yemin nerede çekiliyor? Dizinin konusu ne? Oyuncu kadrosunda hangi ünlü isimler yer alıyor?

Televizyon kanalları için iç yapım ya da yapımcı şirketler tarafından yapılan diziler günlük hayatımızda önemli bir yer tutuyor. Hangi dizinin konusu nereye gidiyor, oyuncuları nasıl oynuyor, neler yapıyor, senarist hikayeden kimi çıkarmış, ya da yeni girecek karakter nasıl biri gibi sorular günlük hayatımıza girmiş durumda. Seyirciler olarak özellikle oyuncularla kurduğumuz aidiyet duyguları çok üst düzeyde. Yine seyirciler olarak beğendiğimiz oyuncuları görme fırsatını yakalamak için dizilerin nerede çekildiğini, mekanlarını araştırıyor ve fırsat buldukça buralara giderek takip ettiğimiz dizilerin oyuncularını görme fırsatı yakalıyoruz. Kanal 7 ekranlarında 18 Şubat Pazartesi günü yayınlanmaya başlanan günlük dizi Yemin’de seyircilerin beğenisini kazanmış durumda. Canli tv olarak dizinin meraklı takipçileri için çekim mekanlarını araştırdık. Bakalım Yemin nerede çekiliyormuş?

YEMİN DİZİ KONUSU

Kanal 7 öyle çok fazla dizi yapıp yayından kaldıran kanallardan değil. Yaptığı dizilerde oldukça uzun soluklu oluyor. Bu da seyircinin dizileri rahat takip etmesini ve çekim mekanlarına kolay ulaşmasını sağlıyor. 18 Şubat günü başlayacak olan Karamel Yapım imzalı Yemin Dizisi de bu dizilerden olacak gibi görünüyor. Senarist Nazmiye Yılmaz’ın kaleminden çıkan ve yönetmenliğini Ayhan Özen ve Serkan Mut’un üstlendiği dizi de iki yeminli aşığı, kavuşma hikayelerini ve bu süreçte karşılarına çıkan engelleri aşmak için verdikleri delicesine mücadeleyi izleyeceğiz. 

YEMİN OYUNCU KADROSU

Yemin Dizisi günlük bir dizi olacağı için oyuncu kadrosu haftalık dizilere göre kalabalık tutulmuş. Bu da birçok hikayeyi bir arada göreceğiz demek oluyor. Dizinin oyuncu kadrosu Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Munise Özlem, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar gibi oyunculardan oluşuyor.

Kanal 7 canlı izle

YEMİN NEREDE ÇEKİLİYOR?

18 Şubat günü başlayacak olan Yemin Dizisi’nin çekim mekanları sosyal medyada en çok merak edilen konuların başında gelmeye başladı. Canlitv olarak seyircinin bu merakını gidermeye çalışacağız. Öncelikle Yemin Dizisi İstanbul’da çekiliyor. İstanbul’un tarihi ve doğal güzellikteki mekanları birçok dizinin ana mekanını oluşturduğu gibi Yemin Dizisi’nin de ana çekim mekanlarını oluşturuyor. Tabi dizi İstanbul’un mekanlarını senaryodaki harici mekanlar için kullanacaktır. Dizinin yapım şirketi Karamel Yapım’ın daha önceki Adını Sen Koy dizisini de yaptığı düşünülecek olursa Yemin Dizisi’nde de birçok mekanın ortak olacağı varsayılabilir. Bunlardan biri de en çok merak edilen mekanlardan biri olan Konak. Daha önce Adını Sen Koy dizisinde gördüğümüz meşhur konak Yemin Dizisi’nde de ana mekanlardan biri olacak. Ve işte canlitv’nin takipçilerine büyük sürprizi; Yemin Dizisi’nin ana mekanlarından Meşhur Konak İstanbul’un Pendik İlçesi Kaynarca Semtinde bulunuyor. Diğer mekanlar için yapım şirketinin İstanbul Maslak’ta yer alan dizi çekim stüdyolarını kullanacağı öğrenildi. İlk bölümüyle 18 Şubat günü ekranlara gelecek olan Yemin’de nasıl gelişmeler olacak hep beraber öğreneceğiz. 

18-02-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler