Yemin Final tarihi Belli Oldu! Yeni Sezonda Devam Edecek mi?

Yemin Final tarihi Belli Oldu! Yeni Sezonda Devam Edecek mi?
Kanal 7'nin başarılı projesi Yemin sezon finaline hazırlanıyor! Yemin başka bir kanala mı transfer olacak, başrol rol oyuncuları diziden ayrılıyor mu? Cevaplar yazımızda!

Kanal 7'nin çok sevilen günlük dizisi Yemin hafta iç her gün ekranlara geliyor. İzleyicinin nefeslerini tutarak seyrettiği dizi reytingleriyle prime time yapımlarını bile geride bırakıyor. Ancak sezon bitiminin yaklaşmasıyla birlikte Yemin’in akıbetinin ne olacağı sorulmaya başlandı. Yemin ne zaman sezon finali yapacak, ya da final mi yapacak? Canlıtv takipçileri için işte cevaplar.

Yemin Gelecek Sezon Devam Edecek mi?

Kanal 7'nin Karamel Yapım imzalı günlük dizisi Yemin henüz yeni başlamış olmasına rağmen seyirci tarafından çok beğenildi ve yüksek reytinglere ulaşmayı başardı. Başrollerini Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel ve Munise Özlem Gül’ün paylaştığı Yemin dizisinin reytingleri iyi olunca sezonun bitmesine 1 ay kala ikinci sezonunun çekileceği netleşti.

Yemin Dizisi Sezon Finali Ne Zaman?

Kanal 7’nin başarılı yapımlarından Karamel Yapım imzalı Yemin’in senaristliğini Nazmiye Yılmaz üstleniyor. Günlük olarak ekrana gelen dizinin 31 Mayıs Cuma günü ekranlara gelecek 70. bölümüyle sezon finali yapacağı açıklandı. Aksiyon dolu bir bölümle sezon finali yapacak olan Yemin, yaz ayları boyunca izleyicilerini merakta bırakacak gibi görünüyor.

Dizinin ilk Sezon Çekimleri 13 Mayıs’ta Son Bulacak

Kısa sürede yüksek reyting alarak başarıyı yakalayan Yemin dizisi için kulislerde başka bir yayıncı kanala transfer olacağı gibi konular konuşulsa da Yemin'in yapım şirketi Karamel yapım’ın Kanal 7 ile olan anlaşmasından dolayı şu an herhangi bir kanala transferi mümkün görünmüyor. Ancak reytingleri bu kadar yüksek olan bir dizinin başka kanallar için oldukça cazip olduğu da kesin. Öbür taraftan Yemin dizisiyle birlikte seyircinin sevgilisi haline gelen başrol oyuncuları Özge Yağız ve Gökberk Demirci'nin de başka dizilere transferi söz konusu olabilir. Bu da Yemin için hiç iyi olmaz.

Yemin Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak?

Günlük dizilerin hazırlık süreci daha kısa olduğu için, çok miktarda bölümle sezona başlarlar. Böyle olunca da Yemin’de diğer günlük diziler gibi Ağustos ayının ortalarında 2. sezon çekimlerine başlayacaktır. İkinci sezon yayın tarihinin ise yüksek ihtimalle 16 Eylül 2019 pazartesi günü olacağı düşünülüyor.
 

21-04-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar